Skip to main content

Shongololo Express

Shongololo Express tilbyr en unik reiseopplevelse for besøkende som ønsker å oppleve Afrika med tog, samt ha muligheten til å bli med på en rekke utflukter. Velg mellom Good Hope, Southern Cross og Dune Express.Togets tre reiseruter varierer mellom 12 til 15 dager og krysser Sør-Afrika, Namibia, Swaziland, Mosambik og Zimbabwe. Alle togreisene går også i motsatt retning.

Livet om bord
De klassiske vognene på toget er selve symbolet på komfort, med elegante stilelementer fra fortiden kombinert med moderne teknologi. Her venter vennlige ansatte og et entusiastisk lag av kokker som sørger for at gjestenes behov dekkes. Det er stort fokus på ferske lokale ingredienser, og tradisjonelle retter er en spesialitet. Hver morgen serveres en rikholdig frokost med retter tilberedt på bestilling. Måltidene er til faste tider og kompletteres med fine sørafrikanske viner. Kleskoden om bord i toget er uformell.

Hvert tog har overnattingsvogner, spisevogner, en salongvogn, en liten gavebutikk, og en observasjonsvogn med utendørs balkong. Toget har kapasitet til 72 gjester. Her blir man transportert tilbake i tid til en enklere og mer elegant epoke, hvor man kan føle på den afrikanske atmosfæren, romantikken og villmarken.

De to kupékategoriene, Gold og Emerald, er raffinerte og tilbyr passasjerer privatliv og komfort med dobbeltsenger eller to enkeltsenger. Innredningen og fasilitetene er av høy standard. Alle kupeene har eget bad med dusj, toalett og vask, safe og klimaanlegg. Det er tilstrekkelig med lagringsplass og små skap med kleshengere og hyller. Emeraldkupeene har i tillegg te- og kaffefasiliteter, samt badekåper og slippers.
 

  • Gold Twin: Cirka 7 m². To separate senger. Bad med dusj.
  • Gold Double: Cirka 7 m². Dobbeltseng. Bad med dusj.
  • Emerald Twin: Cirka 10 m². To separate senger. Bord og stoler, bad med dusj.
  • Emerald Double: Cirka 10 m². Dobbeltseng. Bord og stoler, bad med dusj.
Fritekstsøk

Bilder