Al Ándalus

Luksus på skinner i Andalucia
Turistoget Al Ándalus er et av tre historiske luksustog i Spania. Om bord i et av verdens mest luksuriøse turisttog kan du nyte den perfekte kombinasjon av moderne service med fordums prakt.

Al Ándalus er en luksusopplevelse fra La Belle Epoque med nydelig dekorerte vogner på rekke og rad. Fire salongvogner med restaurant, bar, resepsjon, to spisevogner og syv sovevogner. Sovekupeene er suiter med luksuriøs innredning som salongene, utstyrt med egne bad i porselen og mahogni, store tykke frottehåndklær, badekåper og tøfler. Vognene ble tidligere brukt av den britiske kongefamilien på deres feriereiser.

Det nyrestaurerte 456 meter lange toget fra 1929 kjører i maks 120 kilometer i timen og totalt tilbakelegges 800 kilometer på hele turen, og som inkluderer besøk til flotte kulturperler og verdensarvbyer.

Destinasjonene som besøkes er: Sevilla, Cádiz, Jerez de la Frontera, Ronda, Granada, Linares, Baeza, Úbeda og Córdoba med olivenolje-, skinke- og vinsmaking og mye mer.

Dette er muligens den mest bekvemme måten å bli kjent med det beste av Andalucia i løpet av syv dager, og om bord venter også et flamencoshow. En kvartett med to dansere og to musikere presterer et forrykende show i togsalong! Kjøkkensjefen tryller frem velsmakende retter på sitt togkjøkken, som er et femstjerners hotell verdig.

Her kan du se noen utvalgte tilbud med Al Andalus:
april 2019

Reise med luksustoget Al Ándalus i Sør-Spania
Avganger og priser i 2019

Reisemål:Andalucía
Gyldig fra:22-04-2019
Gyldig til:04-11-2019
Varighet:7 dager
Pris:fra 35.500,-
Al Andalus togreise i Spania
mai 2020

Reise med luksustoget Al Ándalus i Sør-Spania
Avganger og priser i 2020

Reisemål:Andalucía
Gyldig fra:18-05-2020
Gyldig til:26-10-2020
Varighet:7 dager
Pris:fra 37.000,-
Al Andalus togreise i Spania


Her kan du se en offisiell video om toget Al Andalus: