Al Andalus

Luksus på skinner i Andalucia
Turistoget Al Andalus er et av tre historiske luksustog i Spania. Om bord i et av verdens mest luksuriøse turisttog kan du nyte den perfekte kombinasjon av moderne service med fordums prakt.

Al-Andalus er en luksusopplevelse fra La Belle Epoque med nydelig innredede vogner på rekke og rad. Fire salongvogner; med restaurant, bar, resepsjon, to spisevogner og syv sovevogner. Sovekupeene er suiter med luksuriøs innredning som salongene pluss egne bad med interiør i porselen og mahogni, store tykke frottehåndklær, badekåper og tøfler. Vognene ble tidligere brukt av den britiske kongefamilien på deres feriereiser.

Det nyrestaurerte 456 meter lange toget fra 1929 kjører i maks 120 kilometer i timen og totalt tilbakelegges 800 kilometer på hele turen, og som inkluderer besøk til flotte kulturperler og Verdensarvbyer.
Destinasjonene som besøkes er: Sevilla, Cádiz, Jerez de la Frontera, Ronda, Granada, Linares, Baeza, Úbeda og Córdoba med olivenolje-, skinke- og vinsmaking og mye mer.
Dette er muligens den mest bekvemme måten å bli kjent med det beste av Andalucia i løpet av 7 dager, og om bord venter flamencoshow. En kvartett med to dansere og to musikere presterer et forrykende show i togsalong! Og kjøkkensjefen tryller frem velsmakende retter på sitt togkjøkken, som er et femstjerners hotell verdig.

Her kan du se noen utvalgte tilbud med Al Andalus:
april 2019

Reise med luksustoget Al Andalus i Sør-Spania
Avganger og priser i 2019

Reisemål:Andalucía
Gyldig fra:22-04-2019
Gyldig til:04-11-2019
Varighet:7 dager
Pris:fra 35.500,-
Al Andalus togreise i Spania


Her kan du se en offisiell video om toget Al Andalus: