Skip to main content
Image: Heidelberg

Elvecruise på Neckar

Heidelberg Image: Heidelberg

Neckar er en elv i Hessen og Baden-Württemberg i Tyskland. Det er en av de store sideelvene til Rhinen, som den møter i Mannheim fra høyre, og har en lengde på 367 km.

Neckar har sitt utspring i Schwarzwald, nær Villingen-Schwenningen. Herfra renner den gjennom Tübingen, Nürtingen, Esslingen, Stuttgart og Heilbronn før den renner ut i Rhinen ved Mannheim. Den kanskje mest populære destinasjonen å besøke langs Neckar er byen Heidelberg. Et besøk hit skjer som oftes på et elvecruise langs Rhinen hvor man ofte ankrer opp i Mannheim og reiser på utflukt dit. Noen skip seiler også helt til Heidelberg.

Fritekstsøk

Fire elver – Rhinen, Neckar, Mosel og Saar. Elvecruise fra Strasbourg til Remich

7 dager Fra 22 980,-
Fire elver – Rhinen, Neckar, Mosel og Saar. Elvecruise fra Remich til Strasbourg

Vi seiler på både Mosel og Rhinen, med små avstikkere til sideelvene Saar og Neckar. Fra vårt flytende hotell har du utsikt til vinmarker, borger, historiske byer og naturskjønne landskap. I land kan du oppleve Luxembourg by, Trier med sine romerske ruiner, pittoreske Cochem, vinbyen Rüdesheim, den gamle universitetsbyen Heidelberg og Strasbourg – kjent for sin sjarmerende gamleby. Høydepunkter: - Luxembourg by - Saarburg med Saarburgfossen - Romersk kulturarv i Trier - Pittoreske Cochem i...Les mer