Skip to main content

Om Vista Travel

Vista Travel åpnet dørene den 11. august 2015 og holder til i kontorer rett ved Rådhuset i Oslo. Firmaet ble grunnlagt av Tove Voss og Knut Axel Ugland Holding. Primærproduktene var allerede den gang gruppereiser med dyktige norske reiseledere på elvecruise og temabaserte rundreiser, men også reiser med privattog som Orientekspressen og Rovos Rail, og små cruiseskip ble introdusert. I tillegg ble et helt nytt reisekonsept lansert – militærhistoriske reiser. Det ble også tilbudt reiser for individuelt reisende til eksotiske destinasjoner, samt kanalbåtferie på Europeiske kanaler med LeBoat. 
Firmaet opplevde rask vekst og stor annerkjennelse i markedet, og etter kun ett og et halvt års drift vant Vista Travel i januar 2017 prisen som Norges beste spesialreisearrangør på Grand Travel Awards – reisebransjens egen Oscar-utdeling. Den samme utmerkelsen fikk vi også i januar 2020. Etter hvert ble langtidsferie også et meget populært produkt og Vista Travel har sendt mange fornøyde langtidsreisende til både Spania, Portugal og Hellas. Ved utgangen av 2019 var det 10 ansatte i selskapet og omsetningen lå på drøyt 67 millioner. Gjennom pandemien lå reisevirksomheten helt stille og når vi skrev september 2021 hadde Vista Travel fått nye, sterke og dedikerte eiere og driften ble tatt opp igjen for fullt. Visjonen er å videreføre Vista Travel i firmaets gode ånd og fortsatt tilby våre populære produkter til reiseglade nordmenn. 

Vista Travel er IATA sertifisert, har stilt lovpålagt reisegaranti og er medlem av Den Norske Reisebransjeforening.
 
Vista Travel
Haakon VIIs gate 9
(KS-bygget)
0161 Oslo
 
E: info@vistatravel.no

Fritekstsøk

Våre ansatte

Svein Erik Søgård
Daglig leder

Svein Erik er utdannet ved Norsk Reiselivshøyskole og University of Hertfordshire og har over 30 års erfaring fra reisebransjen. Han startet sin karriere innen reiseliv i Feriebussen og videre har han jobbet som daglig leder i Travel Market Norge i 13 år, markedsledende på leveranser av internettsider og bookingløsninger til reisebransjen i Skandinavia. Han har også vært Markeds- og kommunikasjonssjef hos charteroperatøren Detur.
Svein Erik har vært ansatt i Vista Travel helt fra oppstarten i april 2015.

Cristina Quevedo
Project Manager


Cristina har jobbet mange år i reiselivet og har vært med i Vista Travel siden august 2015. Hun er ansvarlig for alt som har med  flybilletter å gjøre, og hun er ofte er den som svarer når man ringer Vista Travel. Cristina har vært bosatt i Italia, Spania og USA og har Australia og USA som spesialfelt. Hennes motivasjon i jobben er å hjelpe andre med å få en vellykket ferie. Hun snakker italiensk, spansk og engelsk og liker ellers å reise, lese, gå turer og å trene.


Thomas Bjerknes
Product Manager


Thomas har Bachelor of Social Science (Recreation &Tourism) fra University of Newcastle, Australia og har nærmere 20 års erfaring innen reiseliv. Hans spesialfelt dekker kundebehandling, samt salg og koordinering av grupper med rederier/agenter. I tillegg er han spesialist på tog- og kanalbåtferie. Thomas har bodd elleve år i Australia hvor han i tillegg til å studere, jobbet med salg av reiser til Skandinavia for den australske turoperatøren Cox &Kings/Bentours. Tilbake i Norge jobbet han fire år som produktsjef i den norske reiseportalen, BookNorway, før han startet i Vista Travel i januar 2016.


Anne Moslet
Project Manager


Anne har mer enn 30 års erfaring i fra reisebyrå og turproduksjon. Hun er utdannet innen reiseliv og markedsføring og har bodd 14 år i Italia. Her jobbet hun med incoming, firmagrupper og events for en italiensk turoperatør og som reiseleder for skandinaviske grupper. Hun har solid erfaring fra turproduksjon og flyselskap i Norge blant annet fra Star Tour, SAS Braathens og Singapore Airlines. Hennes spesialfelt er fly, salg og koordinering av grupper til agenter og rederier. Anne snakker italiensk og engelsk og brenner for friluftsliv, ski, litteratur, reising og fornøyde kunder. Hennes store motivasjon i jobben er å bidra til å gi kundene minner for livet. Anne startet i Vista Travel i 2018.

Kirsten Hansen
Produsent

Kirsten ble ansatt som prodsent i Vista Travel i november 2021. Kirsten har over 30 års erfaring med innkjøp, planlegging og produksjon av reiser. Hun har en spesiell kunnskap om de gamle sovjetlandene – både elvecruise i Russland og Ukraina, men også eventyrlige turer i Usbekistan, Kasakhstan, Georgia, Armenia med flere. Hennes store lidenskap er Spania og Portugal, men har produsert reiser til det meste av verden. Hun brenner for å sette sammen og skape de virkelig gode reiseopplevelsene. Kirsten er en sann globetrotter og har besøkt over 90 land. Hun kan gjøre seg forstått på ti fremmedspråk, blant annet arabisk, russisk, spansk, hebraisk og japansk.
Uansett hvor Kirsten reiser synes hun det er best å komme i kontakt med lokalbefolkningen. For å høre om deres liv, historie og å lære om deres religion.
Anne Nordhagen
Produsent

Anne startet som produsent i Vista Travel i februar 2023. Anne har mer enn 40 års erfaring innen reiseliv. Hun har jobbet på hotell, vært reiseleder i Hellas og har mange års erfaring fra reisebyrå og turoperatør. Hun har blant annet jobbet 14 år for Prisma Tours og til sammen nærmere 10 år for Kinareiser og Japanspesialisten – både med skreddersydde reiser til individuelle og produksjon, koordinering og gjennomføring av gruppereiser. Anne har vært teknisk reiseleder for flere gruppereiser til Sørøst-Asia og med den transsibirske jernbanen. Hun er glad i å skrive og er den som står bak de fleste av tekstene på hjemmesiden.
Anne er veldig reisevant og har hatt flere lange opphold utenlands, blant annet på Filippinene og Bali, samt en jorden rundt-reise i et helt år.
I tillegg har vi en rekke dyktige reiseledere som jobber for oss. Du kan lese om de her.