Den legendariske Silkeveien

Opplev den legendariske Silkeveien på en reise fra Asjkhabad til Almaty – kjør gjennom Turkmenistan, Usbekistan og Kasakhstan med privattog og besøk en rekke av UNESCOs verdensarvsteder.
Den sagnomsuste Silkeveien bringer tankene hen på karavaner, Marco Polo og fjerne kulturer. Her ligger UNESCOs verdensarvsteder som perler på en snor – gjerne midt ute i ørkenen og minner om magiske historier fra 1001 natt. Du reiser med tog fra Turkmenistan til Usbekistan og Kasakhstan. Naturen varierer, fra det dramatiske og gyldne til det grønne og harmoniske. Arkitekturen og de kunstferdige utsmykningene er uten sidestykke og kan ta pusten fra enhver. En reise langs Silkeveien er uten tvil en helt spesiell opplevelse!

Noen av høydepunktene:
  • Besøk syv steder som står på UNESCOs verdensarvliste
  • Se det 600 år gamle observatoriumet Ulugh Beg
  • Samarkand – møtestedet for ulike kulturer
  • Østens perle – ruinene av antikkens Merv
  • Komfortabelt privattog – ingen lange bussutflukter på humpete veier
  • Oppdag utgravninger av antikke byer
  • Se kreasjonen av tradisjonell kunst, som silketepper
  • Storslåtte naturopplevelser, blant annet Kyzylkum-ørkenen

The ­Orient Silk Road Express tilbyr den beste komforten langs den beskrevne strekningen. Noen av togets vogner, inkludert flere sovevogner, ble totalrenovert i 2013. De hyggelige restaurantvognene serverer regionale retter og tilbyr barservice på kveldene.

Vi tilbyr følgende kupékategorier på toget:

Ali Baba: Hver vogn har ni kupeer. Hver kupé med plass til to personer i to lave køyer. (70x190 cm). Felles vaskerom og toalett i hver ende av den enkelte vogn.

Aladdin: Hver vogn har åtte kupeer. Hver kupé med plass til to personer i to lave køyer. (70x190 cm). Felles vaskerom og toalett i hver ende av den enkelte vogn. Hver vogn har også en dusj og du får utdelt badekåpe og såpe.

Sultan: Hver vogn har seks kupeer. Hver kupé med plass til to personer i en underkøye (112x184 cm) og en overkøye (80x174 cm). Eget bad med WC, vask og dusj. I tillegg eget, lite garderobeskap.

Kalif: Hver vogn har seks kupeer. Dette er den største og beste kupétypen. Hver kupé med plass til to personer i en underkøye (110x187 cm) og en overkøye (70x190 cm). Eget bad med WC, vask, dusjkabinett og lite skap. I tillegg eget lite garderobeskap og liten sittebenk.
april 2020

Den legendariske Silkeveien: Fra Asjkhabad til Almaty

Reisemål:Almaty
Gyldig fra:14-04-2020
Gyldig til:20-10-2020
Varighet:14 dager
Pris:fra 42.250,-
Orient Silk Road Express