Skip to main content

Eastern & Oriental Express

Med luksustog fra Singapore til Bangkok


Eastern & Oriental Express tar deg tilbake til en fordums kolonitid med Singapore Slings, engelsk ettermiddagste og elegante måltider i overdådige omgivelser. Vognene, som er av nyere dato, er innredet i Østens stil. Fra toget har du panoramautsikt til frodige plantasjer, tett jungel, templer og landsbyer. Eastern & Oriental Express har samme eiere som Orientekspressen i Europa.
Kupeene har eget bad med dusj. Alle måltider om bord serveres i restaurantvognen. Toget har plass til maksimum 82 personer.

Reiserute

Singapore – Bangkok
Dag 1: Avreise fra Singapore om ettermiddagen. Middag om bord. Kort stopp i Kuala Lumpur nær midnatt.

Dag 2: Ankomst Kuala Kangsar etter frokost. Bussutflukt til Labu Kabong hvor du får oppleve gjestfriheten på den malaysiske landsbygden. Etter en velkomstseremoni er det omvisning gjennom rismarkene og smaksprøver på lokal mat. Ønsker du en mer aktiv utflukt kan du i stedet bli med på gåtur til en høyde med storslått utsikt. Retur til toget for lunsj. Toget fortsetter mot Thailand.

Dag 3: Ankomst Kanchanaburi om morgenen. Velg mellom tre ulike utflukter. Den første går til Kwai-broen med besøk på Thai-Burma Railway Museum. Den andre er en sykkeltur gjennom rismarkene med besøk på en gård. Den tredje er besøk på lokalmarkedet og matlagingskurs. Retur til toget for lunsj. Ankomst Bangkok sent om ettermiddagen.
 
Reisen går også i motsatt retning.

Fritekstsøk

Bilder og video