Eastern & Oriental Express

Eastern & Oriental Express - Singapore til Bangkok

Eastern Oriental Express er et tog i Orient Express familien – trenger vi å si mer? Vognene, som er av nyere dato, tar opp Østens stil og har romslige kupér, alle med eget bad. Eastern Oriental Express inviterer deg tilbake til den svunnene kolonitiden med singapore slings, utsøkt service, ”afternoon tea” og fine selskaper i overdådige omgivelser. Fra toget har du panoramautsikt til fruktbare palmeplantasjer og tett jungel, åser bekledd med templer og landsbyer i Malaysia og Thailand. Stopp underveis til både Kuala Lumpur og den legendariske Broen over Kwai.
Alle kupeer har eget bad med toalett, håndvask og dusj. Alle måltider om bord serveres i togsettets restaurantvogner. Maks antall passasjerer 82.

Reiserute


Dag 1: Avgang fra Singapore kl. 15:00. Inn i Malaysia. Middag om bord. Ankomst Kuala Lumpur kl. 22:55.

Dag 2: Ankomst Kuala Kangsar kl. 08:00. Avstigning for å se den store Ubudiah Moskeen, Det kongelige museum og Sultan Shah galleriet. Retur til toget for avslapping og videre reise til Thailand kl. 10:45.
Lunsj og middag om bord.

Dag 3: Ankomst River Kwai broen kl. 10:45. Kort cruise langs elven med en lokal historiker, samt et besøk til et krigsmuseum og krigskirkegård. Retur til toget kl. 12.00 for lunsj og videre reise til Bangkok, ankomst kl. 16:45.

Ønsker du å reise med dette toget ta kontakt med oss for et tilbud.

Video

Her kan du se en liten offisiell video om toget: