Langtidsferie


Forlat mørke høst- og vinterdager i Norge og bytt ut isbroddene med småsko.
Bli med på langtidsferie til Marbella på Costa del Sol, Estoril på Portugals riviera, Albufeira ved Algarvekysten, Sorrento i Sør-Italia eller Peloponnes i Hellas.

 

Peloponnes, Hellas

Vi fortsetter suksessen med langtidsferie ved den solrike Korintbukten på halvøya Peloponnes, drøye nitti minutter med buss fra storbyen Athen. 
Våre hoteller ligger ved strandpromenaden i den sjarmerende byen Xylokastro. Her er det gode muligheter for trivelige spaserturer uten bakker og trapper. Nyt avslappende dager i et meget behagelig klima, som for øvrig er et av de mest solrike i Europa.
Lonely Planet satte i 2016 Peloponnes på førsteplass over alle regioner i Europa man bør besøke med følgende begrunnelse: «Nå mer enn noen gang tidligere er Peloponnes den perfekte destinasjon for å kunne absorbere det tradisjonelle greske folkeliv, midt i et inspirerende landskap og midt i en historisk skattekiste.

Les mer om langtidsferie i Hellas her

Estoril og Albufeira, Portugal

Vi har to langtidsferiedestinasjoner i Portugal. Estoril ved Atlanterhavskysten utenfor Lisboa og Albufeira ved Algarvekysten. 
Begge steder perfekt for en innholdsrik ferie, og kan blant annet by på gode turmuligheter og golfbaner i verdensklasse.
I Estoril har vi i flere sesonger benyttet Hotel Londres, et nyrenovert, tre-stjerners mellom-klassehotell hvor mange måltider er inkludert. 
I Albufeira benytter vi fire-stjerners hotellet Luna Solaqua som ligger tilbaketrukket i et stille område øst for Albufeira sentrum. 

Les mer om langtidsferie i Estoril her 
Les mer om langtidsferie i Albufeira her

Sorrento, Italia

Amalfikysten i Sør-Italia
Bli med på langtidsferie til sjarmerende Sorrento og tilbring høsten i Sør-Italias behagelige klima. Den populære Amalfikysten står på UNESCOs verdensarvliste, og er kjent for sin skjønnhet, vakre kystlinje og sine mange sjarmerende småbyer. Her kan du hygge deg med deilig middelhavsmat og gode turmuligheter, og oppleve flotte steder som Capri, Pompeii og Napoli. Vår norske reiseleder legger til rette for aktiviteter og utflukter så alt du må sørge for er å nyte det gode liv – sammen med andre.

Vi bor på Hotel Ascot 4*, beliggende i sentrum av Sorrento, nær turisthavnen og havet.

Les mer om langtidsferie i Sorrento her

Generelt om våre langtidsreiser

Flyreise
Vi benytter rutefly på alle våre reiser, og direktefly fra Norge til de destinasjonene det er tilgjengelig. Flyreisen er uten reiseleder, men ved ankomst blir dere møtt på flyplassen av Vista Travels norske reiseleder.

Transport flyplass–hotell
Fellestransport mellom flyplassen og hotellet er inkludert i prisen.

Reiseleder
Vista Travels norske reiseleder(e) er tilstede under hele oppholdet, og har faste trefftider hver dag. Det blir avholdt et informasjonsmøte etter ankomst, hvor du får en oversikt over hva som vil skje dagene fremover og tips om lokalområdet. Reiselederen legger opp felles aktiviteter og arrangerer utflukter. Valgfrie utflukter bestilles og betales på stedet.

Måltider
I Estoril i Portugal er daglig frokost og fem middag pr. uke inkludert, samt lokal vin til maten.
I Albufeira i Portugal er frokost inkludert, samt velkomst- og avskjedsmiddag.
I Hellas er det ulikt fra hotell til hotell hvilke måltider som er inkludert: Det halvpensjon på Le Convivial (frokost og middag), på Hotel Arion er frokost inkludert, mens på Daphne's Club Apartments er det egne kjøkken for selvhushold. 
På våre hoteller på Costa del Sol er det typisk velkomstmiddag inkludert. 
På vårt hotell i Sorrento er halvpensjon inkludert (frokost og treretters middag).
Se hvert reisetilbud for detaljer om måltider.
januar 2022

Langtidsferie i Puerto de la Cruz på Tenerife - 3 uker

Reisemål:Puerto de la Cruz
Gyldig fra:25-01-2022
Gyldig til:15-02-2022
Varighet:22 dager
Pris:fra 13.980,-
Puerto de la Cruz
februar 2022

Langtidsferie i Puerto de la Cruz på Tenerife - 3 uker

Reisemål:Puerto de la Cruz
Gyldig fra:15-02-2022
Gyldig til:08-03-2022
Varighet:22 dager
Pris:fra 17.480,-
Puerto de la Cruz

Langtidsferie i Estoril på Lisboas riviera - 3 uker

Reisemål:Estoril
Gyldig fra:23-02-2022
Gyldig til:16-03-2022
Varighet:22 dager
Pris: 14.950,-
mars 2022

Langtidsferie i Estoril på Lisboas riviera - 3 uker

Reisemål:Estoril
Gyldig fra:16-03-2022
Gyldig til:06-04-2022
Varighet:22 dager
Pris: 15.550,-