Skip to main content

Elvecruise på Mekong

Mekong er uten sammenligning den viktigste vannvei i Sørøstasia. Et cruise på denne elven tar deg fra travle byer og små landsbyer der mye av dagliglivets gjøremål skjer på elvebredden.

Et cruise gjennom Vietnam og Kambodsja tar deg også til Pnom Penh med kongeslottet og sølvpagoden. Og til Seam Reap, den grunne, men store innsjøen, bare noen kilometer fra Ankor Wat. Det er et tempel fra 1100-tallet og det viktigste fornminnet i hele Sørøstasia. I den yrende Ho Chi Minh-byen (tidl. Saigon) kan du se minner fra den bestialske frigjøringkrigen fra USA og dets allierte. Et grusomt kapittel i menneskehetens historie, som endte med seier for vietnameserne. Men fremfor alt er et Mekongcruise et blikk inn i en tidløs sfære og en fredelig symbiose mellom menneskene og elven.

Fritekstsøk

Eksotiske Mekong. Elvecruise gjennom Kambodsja og Vietnam

14 dager Fra 34 980,-
Eksotiske Mekong. Elvecruise gjennom Kambodsja og Vietnam

En reise på Mekong er vakker natur, frodig fauna, fascinerende folkeliv og gamle kultursteder. Reisen starter i Siem Reap med de fantastiske tempelruinene i Angkor. Deretter seiler vi på mektige Mekong til Kambodsjas hovedstad Phnom Penh og videre til Vietnams største by; Ho Chi Minh City. Mulighet til å oppgradere flybilletter til businessklasse med Thai Airways på langdistanseflyvningene, mot tillegg. Kun begrenset antall billetter. Høydepunkter: Fantastiske Angkor som står på UNESCOs verde...Les mer