Skip to main content
Image: Indochine II

Elvecruise på Mekong

Angkor Wat Image: Angkor Wat

Mekong er uten sammenligning den viktigste vannveien i Sørøstasia. Et cruise på denne elven tar deg fra travle byer og små landsbyer der mye av dagliglivets gjøremål skjer på elvebredden.

Et cruise gjennom Vietnam og Kambodsja tar deg også til Phnom Penh med kongeslottet og sølvpagoden. Og til Siem Reap, den sjarmerende og livlige byen bare noen kilometer fra Angkor Wat. Angor Wat, bygget på 1100-tallet, er det mest berømte tempelet i ruinbyen Angkor, og også det viktigste fornminnet i hele Sørøstasia. Ikke langt unna ligger den store, men grunne innsjøen Tonlé Sap hvor mange av husene er bygd på påler eller kunstige, flytende øyer. I den yrende Ho Chi Minh-byen (tidl. Saigon) kan du se minner fra den bestialske frigjøringkrigen fra USA og dets allierte, men byen byr også på ultramoderne arkitektur side om side med vakre hus i fransk kolonistil. Fremfor alt er et Mekongcruise et blikk inn i en tidløs sfære og en fredelig symbiose mellom menneskene og elven.

Fritekstsøk

Eksotiske Mekong. Elvecruise gjennom Vietnam og Kambodsja

14 dager Fra 49 980,-
Eksotiske Mekong. Elvecruise gjennom Vietnam og Kambodsja

En reise på mektige Mekong er opplevelser med vakker natur, frodig fauna, fascinerende folkeliv og gamle kultursteder. Reisen starter i Vietnams største by, Ho Chi Minh City. Derfra seiler vi til Kambodsjas hovedstad Phnom Penh og videre til Siem Reap med de fantastiske tempelruinene i Angkor. En reise som gir minner for livet! Høydepunkter • Pulserende Ho Chi Minh City • Cu Chi tunnelene fra Vietnamkrigen • Seilingen gjennom den fantastiske Cho Gao-kanalen • Cruise på Meko...Les mer