Skip to main content

Langtidsferie på Tenerife

Har du et ønske om å sette den norske vinteren på pause? Da kan vi anbefale Tenerife. 

På denne tre-uker lange reisen får du rikelig med tid til å slappe av og mulighet til å se nærmere på den spanske øyen, som med sitt behagelige klima året rundt er en meget populær destinasjon. Spesielt om vinteren tiltrekker øyen seg mange langtidsreisende.
 
Tenerife ligger som en perle i Atlanterhavet utenfor Afrikas nordvestlige kyst og er den største av Kanariøyene, både i areal og folketall. Vi har satt sammen en reise med opphold på et 4-stjerners hotell, halvpensjon, tre utflukter og norsk reiseleder.
 
Vårt hotell ligger på den nordlige delen av Tenerife ved Puerto de la Cruz, som er en av Tenerifes eldste og mest sjarmerende badebyer. På vår reise til Tenerife vil man kunne nyte av den lune brisen som kommer fra Saharaørkenen, samt oppleve en unik natur som rommer alt fra det tropiske grønne til dramatiske vulkanlandskaper og nydelige strender. For de badeglade vil det  være mulig med et bad i Atlanterhavet eller hotellets oppvarmede basseng. Vi bor på Smy Hotel Puerto de la Cruz som er en utmerket base for vår reise til Tenerife. Under oppholdet kan man nyte av en stor og variert buffet til frokost og middag.

Merk - nye avgangsdatoer kommer snart.

Fritekstsøk

Smy Hotel

Med sin gode beliggenhet i et rolig område, utgjør hotellet en god base for vår reise til Tenerife. 

Man tas imot i et stort resepsjonsområde, som også rommer et oppholdsområde med bar og scene hvor det er underholdning flere ganger i uken. Fra resepsjonsområdet er det utgang til det store, oppvarmede svømmebassenget. Her er det solsenger tilgjengelig, samt en liten bar med bord og stoler. I baren tilbys det også et lite utvalg av mat.
 
Fra hotellets romslige restaurant er det utgang og utsikt til bassengområdet. Det er kun 10-15 minutters gange til stranden, de berømte havbadene og til de sjarmerende, små gatene i sentrum.
 
Hotelloppholdet inkluderer en stor og variert buffet til frokost og middag. Lunsj kan man for eksempel kjøpe på en av de mange lokale restaurantene i området.

Fasiliteter:
Resepsjon, heis, restaurant, lobbybar, poolbar, utendørs oppvarmet svømmebasseng, solsenger, parasoller, badehåndklær, hage, Wi-Fi.
 
Rommene:
Alle rommene er romslige (25m2), med egen balkong og utsikt mot hagen, eller med havutsikt mot nord (havutsikt mot tillegg i prisen). Bad med badekar/dusj, toalett, aircondition, hårføner, telefon, TV, safe (mot gebyr) og gratis Wi-Fi. Værelsene har som standard ikke kjøleskap, men kan utstyres med det. Dette kan velges ved bestilling og prisen er ca. € 2 per natt, som betales på hotellet. Suiter (35m2) kan kun bestilles på forespørsel og er inkludert kjøleskap. Disse har 2 terrasser - én med utgang fra stuen og én fra soveværelset. Suitene har jacuzzi på badet.
 
Merk: Flere ganger i uken tilbyr hotellet gratis shuttlebuss til Martianez-shoppingsenter.