Om Le Boat

Kanalbåtferie uten krav om båtførerbevis eller tidligere erfaring.
Med en kanalbåt fra Le Boat reiser du på helt egne premisser og er selv skipper. På Europas kanaler og elver seiler du igjennom vakre landskap,  sjarmerende landsbyer og større byer med interessante attraksjoner. Underveis bestemmer du selv hvor du vil legge til og hvordan dagene skal bli.
 
  • Du trenger ikke båtførerbevis
  • Tidligere båterfaring er ikke nødvendig
  • Båtene har en topphastighet på 6-8 km/t
  • Båtene er spesialbygget for denne ferieformen
  • Over 40 modeller å velge fra
  • Spennende cruisedestinasjoner
  • Høy servicegrad og ekspertise

I vår reiseblogg kan du lese om en av våre ansattes reise på Canal du Midi med Le Boat.

Le Boat er en unik ferieform for par, familier eller venner som vil utforske steder på egen hånd via utvalgte vannveier. Le Boat har over tusen båter fordelt på ni land: Frankrike, Italia, Nederland, Belgia, Tyskland, England, Skottland, Irland og Canada. De tilbyr ni forskjellige regioner bare i Frankrike, med den berømte Canal du Midi som den mest populære. Andre regioner som lokker er Italia med Venezia, opplevelser langs kanalene i Nederland, og selvsagt en tur på Themsen, for å nevne noe.

Kanalbåtene er spesialbygget for dette formålet, og er utrustet i henhold. Innen man begir seg av gårde får man en gjennomgang av båten, og en innføring i hvordan den skal opereres. Alle kanalbåtene har moderne bokomfort, god plass både innvendig og utvendig, og kan ta fra 2-12 personer.

En kanalbåtferie med Le Boat blir akkurat slik du selv vil at den skal bli. Avkoplende naturopplevelser kombinert med sightseeing i byene langs leden. Besøk på vingårder, fiske, kajakkpadling, sykkelturer, bading -  eller bare ta det med ro og bare nyt livet om bord.

Le Boat - den raskeste veien til total avslapning og uforglemmelige  ferieminner.


Video om Le Boat

Her kan du se en liten presentasjonsvideo av Le Boat
 

Spesialbygde båter for ferietypen

Le Boats båter er spesialbygd for denne ferieformen.
Dette kommer spesielt godt frem i deres nyeste modell Horizon. Horizon ble introdusert i 2016 og flere nye versjoner av båten ble lansert i 2017, 2018 og 2019. Basert på flere års erfaring er denne nye modellen bygget med tanke på brukervenllighet, praktiske løsninger, enkel manøvrering og effektivitet. På videoen nedenfor kan du selv ta en nærmere kikk. Merk at oppe til venstre i videoen kan du selv styre visningen 360°