Skip to main content

Elvecruise på Loire

Loire er den lengste av Frankrikes elver med en lengde på 1006 km. Elven løper helt fra Massif central-området mot sør, så nordover og til slutt mot vest gjennom Vest-Frankrike. Loiredalen ble listet av UNESCO i år 2000.

Det frodige landskapet langs Loiredalen, også kalt Frankrikes hage, er kjent for vinproduksjon, historiske byer og et tresifret antall vakre slott. Et elvecruise på Loire starter i Nantes, det tidligere hovedsetet til hertugene av Bretagne. På programmet kan man ofte regne med vinsmaking i Muscadet-distriktet, Angers – hovedstaden i den historiske Anjouregionen og noen av de vakreste slott og hager i Frankrike.

Nedenfor kan du se en oversikt over de elvecruise vi har på Loire. Dette er våre egne gruppeturer med norsk reiseleder.

Merk: avgang på et elvecruise i Loire legges ut cirka den 20. september.

Fritekstsøk

Elvecruise med overdådige slott - og en liten smak av Paris

7 dager Fra 27 980,-
Elvecruise med overdådige slott - og en liten smak av Paris

Det frodige landskapet i Loiredalen, også kjent som Frankrikes hage, er kjent for vinproduksjon, historiske byer og et tresifret antall vakre slott. Vår reise starter med en smakebit av Paris, den mest romantiske byen i verden, før vi setter kursen mot Loiredalen med alle de overdådige slottene - og en fortid som kongelig lekeplass. Cruiset på majestetiske Loire starter og slutter i Nantes, det tidligere hovedsetet til hertugene av Bretagne. Du vil få oppleve vinsmaking i Muscadet-distriktet, An...Les mer