Skip to main content

Grand Travel Award

Årets spesialarrangør

Tre ganger har Vista Travel vunnet prisen som Årets spesialreisearrangør under reiselivets egen Oscar-utdeling Grand Travel Award.

Første gangen vi vant var i januar 2017 og den gang sa daværende direktør Tove Voss:
- Dette var overraskende og utrolig hyggelig! Etter kun 17 måneders drift klarer vi å oppnå dette. Jeg vil rette en stor takk til alle våre dyktige og dedikerte ansatte som er opptatt av å lage spennende turer av høy kvalitet.

Andre gang Vista Travel ble tildelt prisen var i januar 2020.
- Det betyr selvsagt veldig mye at reiselivet selv stemmer oss frem som den beste spesialreisearrangøren i Norge. Selskapet har hatt en kraftig vekst siden starten og det er ikke gitt å levere høyeste kvalitet med en gang, men det har vi åpenbart klart – avsluttet daværende direktør Tove Voss.

Tredje gang Vista Travel ble tildelt prisen var i januar 2024, som var første mulighet etter pandemien.
- Etter å ha ligget nede under pandemien har det vært utfordrende å få hjulene i sving igjen, men vi har jobbet hardt. At bransjen igjen stemmer oss frem som beste spesialreisearrangør tar vi som en tillitserklæring. Det er ikke gitt å klare å levere kvalitet med en gang, men det har vi tydeligvis klart – sier daglig leder Svein Erik Søgård.

Vi er også stolte over at daglig leder i Vista Travel, Svein Erik Søgård, ble tildelt prisen som Årets Toppleder i reisebransjen. Søgård sier etter prisutdelingen at han er overrasket, ydmyk og svært stolt over å ha blitt tildelt prisen. Det viser at man ikke må være leder av et stort firma eller konsern for å bli tildelt prisen, men det faktum at man har gjort noe ekstraordinært for bedriften, veger tung – avslutter Søgård. 

Grand Travel Awards deles ut én gang i året og det er ansatte i Norges reisebyråer som stemmer frem de produkter og selskaper de mener er de beste. Prisene Årets Toppleder og Hedersprisen bestemmes av en sammensatt jury.Fritekstsøk