Vista Travel med redusert virksomhet

Den pågående covid-19 pandemien har rammet reiselivet hardt. Med strenge restriksjoner ligger det an til at reisevirksomheten fortsatt vil være svært begrenset i tiden fremover.  

Vista Travel tar situasjonen på alvor og vi vil gjøre vårt for å etterkomme regjeringens anbefalinger om ikke å gjennomføre reiser som ikke er strengt nødvendige. Det er viktig for oss at hverken ansatte eller kunder utsettes for smitte eller blir syke på en reise i vår regi. Vi tar derfor et lite skritt tilbake frem til det foreligger en vaksine og pandemien er på hell. 

Frem til situasjonen normaliserer seg kan du allerede nå bestille en reise helt uten forpliktelser. Majoriteten av våre elvecruise for 2021 ligger ute for salg. Du kan bestille reisen online, eller sende oss en e-post på info@vistatravel.no. Du trenger ikke å betale hverken depositum eller restbeløp, før vi er helt sikre på at reisen vil bli gjennomført. Da får du beskjed av oss. Inntil man skal betale kan reisen avbestilles uten gebyrer.

I perioden vil vi ha begrenset drift. Telefonen vil ikke være betjent og kontoret er stengt, men send oss gjerne en e-post på info@vistatravel.no.  

Med de beste hilsener fra alle oss i Vista Travel
Grand Travel Award 2020

Vista Travel vinner prisen Årets spesialarrangør

Under reiselivets egen Oscar-utdeling Grand Travel Award i januar ble vi utnenvt til Årets spesialarrangør. Det er andre gang vi vinner denne prisen. Det betyr selvsagt veldig mye at reiselivet selv stemmer oss frem som den beste spesialreisearrangøren i Norge. Selskapet har hatt en kraftig vekst siden starten og det er ikke gitt å levere høyeste kvalitet med en gang, men det har vi åpenbart klart.
Elvecruise med AMA Dolce

ELVECRUISE

På verdens vakreste vannveier
Gresk idyll på Peloponnes

LANGTIDSFERIE

Spania, Hellas og Portugal
Fargerik Tukan i Sør-Amerika

TEMA- OG RUNDREISER

Med norsk reiseleder
Fra observatorievognen på Rovos Rail

REISER MED PRIVATTOG

Klassiske togreiser
MS Costa neoRiviera

CRUISE

På alle verdens hav
Tango, Le Boat

KANALBÅTFERIE

Med Le Boat
D-dagen

MILITÆRHISTORISKE REISER

Til slagmarker som endret vår verden
Gammel hipster med avis

LESER- OG FORDELSTURER

I samarbeid med flere medier
Titicacasjøen

INDIVIDUELLE

Skreddersydde reiser