Våre ansatte
Tove Voss
Direktør

Vista Travels leder Tove Voss omtales ofte som The Grand Old Lady i norsk reisebransje. Få, om noen, kan vise til en så omfattende erfaring og merittliste som Tove. Kort oppsummert har hun jobbet sammenhengende 15 år i utlandet på ulike destinasjoner. Hun har jobbet som salgssjef i Startour, - produktsjef i Startour Temareiser, - direktør i Globetrotter, direktør og gründer, Select Tours, - direktør i Kuoni og direktør og gründer for Escape Travel og nå til sist direktør og gründer i Vista Travel. Tove er den som tildeles æren av å ha innført elvecruise på det norske markedet. I 2015 mottok hun Grand Travel Awards Hederspris.
 
 
 
Svein Erik Søgård
Web- og kommunikasjonssjef

Svein Erik er utdannet ved Norsk Reiselivshøyskole og University of Hertfordshire og har nær 30 års erfaring fra reisebransjen. Han startet sin karriere innen reiseliv i Feriebussen og videre har han jobbet som daglig leder i Travel Market Norge i 13 år, markedsleder på leveranser av internettsider og bookingløsninger til reisebransjen i Skandinavia. Han har også vært Markeds- og kommunikasjonssjef hos charteroperatøren Detur. Svein Erik har vært ansatt i Vista Travel fra dag én og styrer alt som har med internettsiden, digital strategi, distribusjon og salg.
 
 
 
Cristina Quevedo
Reisekonsulent


Cristina har jobbet mange år i reiselivet og har vært med i Vista Travel siden starten. Hun er ansvarlig for alt som har med  flybilletter å gjøre, og hun er ofte er den som svarer når man ringer Vista Travel. Cristina har vært bosatt i Italia, Spania og USA og har Australia og USA som spesialfelt. Hennes motivasjon i jobben er å hjelpe andre med å få en vellykket ferie. Hun snakker italiensk, spansk og engelsk og liker ellers å reise, lese, gå turer og å trene.
 
  
 
Thomas Bjerknes
Reisekonsulent


Thomas har Bachelor of Social Science (Recreation &Tourism) fra University of Newcastle, Australia og har nærmere 20 års erfaring innen reiseliv. Hans spesialfelt dekker kundebehandling, samt salg og koordinering av grupper med rederier/agenter. I tillegg er han spesialist på tog- og kanalbåtferie. Thomas har bodd elleve år i Australia hvor han i tillegg til å studere, jobbet med salg av reiser til Skandinavia for den australske turoperatøren Cox &Kings/Bentours. Tilbake i Norge jobbet han fire år som produktsjef i den norske reiseportalen, BookNorway, før han startet i Vista Travel.
 
 
 
Wenche Sverstad
Produsent


Wenche har jobbet innenfor hotell og reiseliv i over 20 år. Hun har bakgrunn fra firmaer som Cunard, Ving, Expressreiser og Hurtigruten, hvor hun seilte tre år om bord på MS Midnatsol. Hun har i tillegg solid erfaring fra hotellbransjen med 13 år i Thon Hotels, blant annet som hotellsjef og direktør. Wenches ansvarsområder er produksjon og salg, og hennes store motivasjon i jobben er å bidra til å skape gode opplevelser for Vista Travels gjester. Hennes motto er: Man kan ikke kjøpe seg lykke, men man kan bestille seg en spennende reise- og det er omtrent det samme.
   
 
 
Cathrine R. Holden
Produsent


Cathrine har nærmere 30 års fartstid i reiselivsbransjen. Utdannelsen omfatter både markedsføring, økonomi og grafisk design. Karrieren startet i Lysaker Reisebyrå. Deretter ble det ti år i Norwegian Cruise Line, hvor hun blant annet jobbet med de store dansegalla-cruisene i Karibia. Etter tolv år i Escape Travel fulgte hun etter Tove Voss til Vista Travel. Cathrine står bak alt av grafisk produksjon i Vista Travel, noe som innebærer produksjon av program, kataloger og annonser. I tillegg jobber hun med turproduksjon primært innen elvecruise. Cathrine har besøkt nærmere 50 land.
 
 
 
Anne Moslet
Reisekonsulent


Anne har mer enn 30 års erfaring i fra reisebyrå og turproduksjon. Hun er utdannet innen reiseliv og markedsføring og har bodd 14 år i Italia. Her jobbet hun med incoming, firmagrupper og events for en italiensk turoperatør og som reiseleder for skandinaviske grupper. Hun har solid erfaring fra turproduksjon og flyselskap i Norge blant annet fra Star Tour, SAS Braathens og Singapore Airlines. Hennes spesialfelt er fly, salg og koordinering av grupper til agenter og rederier. Anne snakker italiensk og engelsk og brenner for friluftsliv, ski, litteratur, reising og fornøyde kunder. Hennes store motivasjon i jobben er å bidra til å gi kundene minner for livet.
   
 
 
Rebecka Pettersen
Regnskapsmedarbeider


Rebecka har studert til bachelor i markedsføring og ledelse av turismeopplevelser ved Høgskolen i Innlandet (Lillehammer). Hun begynte å jobbe for Vista Travel som nyutdannet hvor hun sitter med regnskapet. Spesialfeltet er reiseliv og økonomi og motivasjon i jobben ligger i: Orden og system. I fritiden liker hun å være i stallen hvor hun driver med dressurridning. I tillegg liker hun å holde seg aktiv med trening og være ute å reise.  Sitat: Å reise er det eneste du kjøper som gjør deg rikere.
 
 
 
Eva Skjelle
Produsent


Eva er utdannet innen markedsføring og ledelse med fokus på luksusmarkedet. Karrieren innen hotell og reiseliv begynte hos Marriott International, etterfulgt av Secret Escapes og Quintessentially. Eva syntes alt nytt er spennende og har bodd i byer som Charleston, Los Angeles, New York, Monaco, London, Sydney og Paris. Hennes to største lidenskaper er kulinariske opplevelser og selvfølgelig reise – eksotiske destinasjoner og tropiske øyer er helt klart de store favorittene.
 
 
 
Thomas Engelstad
Senior Produsent


Thomas er siste tilskudd hos Vista Travel og har over 20 års erfaring fra reiselivsbransjen. Jobbkarrieren startet i Kilroy Travels før ferden gikk videre til Tur-Retur Reiser. Så var han produktsjef og daglig leder i Manta Reiser, mens de siste årene har han vært produktsjef for Reisegiganten. Thomas er utdannet innen reiselivsledelse fra University of Hertfordshire i England og Monash University i Australia. Thomas er veldig glad i skreddersydde individuelle reiser og da spesielt langreiser til fjernere strøk, mye inspirasjon er hentet fra egne reiser til over 80 land i verden.