Tove Voss

Direktør
Vista Travels leder Tove Voss omtales ofte som The Grand Old Lady i norsk reisebransje.
Få kan vise til en så omfattende erfaring og merittliste som Tove Voss. Kort oppsummert har hun jobbet sammenhengende 15 år i utlandet på ulike destinasjoner i Spania, Tunisia, Grønland, Hellas, Jugoslavia og Barbados. Hun har også vært destinasjonssjef for Globetrotter i Hongkong og New York.
Merittlisten fortsetter som salgssjef i Startour, - produktsjef i Startour Temareiser, - direktør og gründer, Select Tours, - direktør i Kuoni og direktør og gründer for Escape Travel.
Etter en kort periode i 2014 med status pensjonist, - førte hun en ny tittel til sin merittliste: Direktør og gründer, Vista Travel. Med over 50 års fartstid fra reiselivsbransjen, var hun igjen klar til å dele sin enorme kompetanse med reiseglade nordmenn.
Tove er den som tildeles æren av å ha innført elvecruise på det norske markedet. Hun har startet opp suksessfulle selskaper som Escape Travel og Select Tours og har høstet flere prestisjetunge priser for sin markante innsats for reiselivsbransjen. I 2015 mottok hun Grand Travel Awards Hederspris.

Svein Erik Søgård

Web- og kommunikasjonssjef
Svein Erik er utdannet ved Norsk Reiselivshøyskole og University of Hertfordshire og har nærmere 30 års erfaring fra reisebransjen. Han startet sin yrkeskarriere innen reiseliv i Feriebussen. Her jobbet han som reiseleder før han fortsatte i stilling som agentansvarlig og markedskoordinator. Videre har han jobbet som daglig leder i Travel Market Norge som var markedsledende på leveranser av internettsider og bookingløsninger til reisebransjen i Skandinavia. Han har og hatt stilling som Markeds- og kommunikasjonssjef hos charteroperatøren Detur.
Svein Erik har vært ansatt i Vista Travel fra dag én og styrer i dag alt det digitale. I tillegg har han stor kunnskap om reiser med privattog, kanalbåtferie og elvecruise. Hans store motivasjon i jobben er å kunne tilby unike, opplevelsesrike reiser til markedet.
Svein Eriks hobbyer er alpint, musikk og reiser, - og han kan vise til en karriere som musiker før han skolerte seg innen reisebransjen.
 
Sitat: Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller. 
(Ibn Battuta) 

Cathrine R. Holden

Produsent
Cathrine har nærmere 30 års fartstid i reiselivsbransjen, blant annet fra Lysaker Reisebyrå, Norwegian Cruise Line og Escape Travel. Cathrine står bak alt av grafisk produksjon i Vista Travel, noe som innebærer produksjon av program, kataloger og annonser. I tillegg jobber hun med produksjon primært innen elvecruise.
Cathrine har bodd et år i Dijon i Frankrike og har besøkt nærmere 50 land.
Å jobbe for Tove Voss, en av de mest inspirerende sjefene i bransjen, er en stor motivasjon i jobben. Det er også spennende at ingen arbeidsdag er lik.

Sitat: Livet begynner der komfortsonen slutter.

Cristina Quevedo

Reisekonsulent
Cristina har jobbet mange år i reiselivet og har vært med i Vista Travel siden starten.  Hun er ansvarlig for alt av flybookinger og hun er ofte er den som svarer når man ringer Vista Travel.
Cristina har vært bosatt i Italia, Spania og USA og har USA og Australia som spesialfelt.
Hennes motivasjon i jobben er å hjelpe andre med å få en flotte ferie.
Hun snakker italiensk, spansk og engelsk og liker ellers å reise, lese, gå turer og å trene.

Sitat: Å reise er å leve i nuet.

Thomas Bjerknes

Reisekonsulent
Thomas har Bachelor of Social Science (Recreation &Tourism) fra University of Newcastle, Australia har nærmere 20 års erfaring innen reiseliv. Hans spesialfelt dekker kundebehandling, samt salg og koordinering av grupper med rederier/agenter. I tillegg er han spesialist på tog- og kanalbåtferie.
Thomas har bodd elleve år i Australia hvor han i tillegg til å studere, jobbet med salg av reiser til Skandinavia for den australske turoperatøren Cox &Kings/Bentours. Tilbake i Norge jobbet han fire år som produktsjef i den norske reiseportalen, BookNorway, før han startet i Vista Travel.
Thomas er ivrig Arsenal Supporter og har reise og matlaging som hobby. Han er dessuten glad i natur og friluftsliv og har Open Water (PADI) dykkelisens fra Australia.
Som student i Australia, oppnådde han John Docker Prize for Cultural Studies 2002, - en akademisk pris tildelt for beste resultat i sitt årskull.
Sitat: A journey is best measured in friends, rather then miles.
(Tim Cahill)

Wenche Sverstad

Produsent
Wenche har jobbet innenfor hotell og reiseliv i over 20 år. Hun har bakgrunn fra firmaer som Cunard, Ving, Expressreiser og Hurtigruten, hvor hun seilte tre år om bord på MS Midnatsol. Hun har i tillegg solid erfaring fra hotellbransjen med 13 år i Thon Hotels, blant annet som hotellsjef og direktør.
Wenches ansvarsområder er produksjon og salg, og hennes store motivasjon i jobben er å bidra til å skape gode opplevelser for Vista Travels gjester.
Hennes motto er: Man kan ikke kjøpe seg lykke, men man kan bestille seg en spennende reise- og det er omtrent det samme.
 
Sitat: Once the travel bug bites there is no known antidote, and I know that I shall be happily infected until the end of my life.
(Michael Palin)

Anne Moslet

Reisekonsulent
Anne har mer enn 30 års erfaring i fra reiseliv og turproduksjon. Hun er utdannet innen reiseliv og markedsføring og har bodd 14 år i Italia, i hovedsak ved Gardasjøen. Her jobbet hun for en italiensk turoperatør med firmagrupper og events, - og som reiseleder for norske grupper. Hennes spesialfelt er fly, salg og kontakt med agenter.
Anne snakker italiensk og engelsk og brenner for friluftsliv, ski, litteratur, fornøyde kunder og å oppleve nye reisemål.
Hennes store motivasjon i jobben er å bidra til å gi kundene minner for livet, - og at de kommer tilbake igjen.
 
Sitat: Å reise er å leve.

Rebecka Pettersen

Regnskapsassistent
Rebecka har studert til bachelor i markedsføring og ledelse av turismeopplevelser ved Høgskolen i Innlandet (Lillehammer). Hun begynte å jobbe for Vista Travel som nyutdannet hvor hun sitter med regnskapet.
Spesialfeltet er reiseliv og økonomi og motivasjon i jobben ligger i: Orden og system.
I fritiden liker hun å være i stallen hvor hun driver med dressurridning. I tillegg liker hun å holde seg aktiv med trening og være ute å reise.  

Sitat: Å reise er det eneste du kjøper som gjør deg rikere.