Tove Voss

Direktør
Vista Travels leder Tove Voss omtales ofte som The Grand Old Lady i norsk reisebransje.
Få, om noen, kan vise til en så omfattende erfaring og merittliste som Tove. Kort oppsummert har hun jobbet sammenhengende 15 år i utlandet på ulike destinasjoner i Spania, Tunisia, Hellas, Jugoslavia og Barbados. Hun har også vært destinasjonssjef for Globetrotter i Hongkong og New York.
Merittlisten fortsetter i Norge, som salgssjef i Startour, - produktsjef i Startour Temareiser, - direktør i Globetrotter, direktør og gründer, Select Tours, - direktør i Kuoni og direktør og gründer for Escape Travel og nå til sist direktør og gründer i Vista Travel.
Tove er den som tildeles æren av å ha innført elvecruise på det norske markedet og hennes søken etter nye reisemål og opplevelser er evig. I 2015 mottok hun Grand Travel Awards Hederspris

Svein Erik Søgård

Web- og kommunikasjonssjef
Svein Erik er utdannet ved Norsk Reiselivshøyskole og University of Hertfordshire og har nærmere 30 års erfaring fra reisebransjen. Han startet sin karriere innen reiseliv i Feriebussen hvor han jobbet som reiseleder og senere agentansvarlig og markedskoordinator. Videre har han jobbet som daglig leder i Travel Market Norge, markedsleder på leveranser av internettsider og bookingløsninger til reisebransjen i Skandinavia. Han har også vært Markeds- og kommunikasjonssjef hos charteroperatøren Detur. Svein Erik har vært ansatt i Vista Travel fra dag én og styrer i dag alt det digitale. Han har stor kunnskap om reiser med privattog, kanalbåtferie og elvecruise og motiveres av å kunne tilby unike, opplevelsesrike reiser til markedet.
Svein Eriks hobbyer er alpint, musikk og reiser, - og han kan vise til en karriere som musiker før han skolerte seg innen reisebransjen.
 
Sitat: Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller. 
(Ibn Battuta) 

Cathrine R. Holden

Produsent
Cathrine har nærmere 30 års fartstid i reiselivsbransjen, blant annet fra Lysaker Reisebyrå, Norwegian Cruise Line og Escape Travel. Cathrine står bak alt av grafisk produksjon i Vista Travel, noe som innebærer produksjon av program, kataloger og annonser. I tillegg jobber hun med produksjon primært innen elvecruise.
Cathrine har bodd et år i Dijon i Frankrike og har besøkt nærmere 50 land.
Å jobbe for Tove Voss, en av de mest inspirerende sjefene i bransjen, er en stor motivasjon i jobben.

Sitat: Livet begynner der komfortsonen slutter.

Cristina Quevedo

Reisekonsulent
Cristina har jobbet mange år i reiselivet og har vært med i Vista Travel siden starten. Hun er ansvarlig for alt av flybestillinger og hun er ofte er den som svarer når man ringer Vista Travel.
Cristina har vært bosatt i Italia, Spania og USA og har Australia og USA som spesialfelt.
Hennes motivasjon i jobben er å hjelpe andre med å få en vellykket ferie.
Hun snakker italiensk, spansk og engelsk og liker ellers å reise, lese, gå turer og å trene.

Sitat: Å reise er å leve i nuet.

Thomas Bjerknes

Reisekonsulent
Thomas har Bachelor of Social Science (Recreation &Tourism) fra University of Newcastle, Australia og har nærmere 20 års erfaring innen reiseliv. Hans spesialfelt dekker kundebehandling, samt salg og koordinering av grupper med rederier/agenter. I tillegg er han spesialist på tog- og kanalbåtferie.
Thomas har bodd elleve år i Australia hvor han i tillegg til å studere, jobbet med salg av reiser til Skandinavia for den australske turoperatøren Cox &Kings/Bentours. Tilbake i Norge jobbet han fire år som produktsjef i den norske reiseportalen, BookNorway, før han startet i Vista Travel.
Thomas er ivrig Arsenal Supporter og har reiser og matlaging som hobby. Han er dessuten glad i natur og friluftsliv og har Open Water (PADI) dykkelisens fra Australia.
Som student i Australia, oppnådde han John Docker Prize for Cultural Studies 2002, - en akademisk pris tildelt for beste resultat i sitt årskull.

Sitat: A journey is best measured in friends, rather then miles.
(Tim Cahill)

Wenche Sverstad

Produsent
Wenche har jobbet innenfor hotell og reiseliv i over 20 år. Hun har bakgrunn fra firmaer som Cunard, Ving, Expressreiser og Hurtigruten, hvor hun seilte tre år om bord på MS Midnatsol. Hun har i tillegg solid erfaring fra hotellbransjen med 13 år i Thon Hotels, blant annet som hotellsjef og direktør.
Wenches ansvarsområder er produksjon og salg, og hennes store motivasjon i jobben er å bidra til å skape gode opplevelser for Vista Travels gjester.
Hennes motto er: Man kan ikke kjøpe seg lykke, men man kan bestille seg en spennende reise- og det er omtrent det samme.
 
Sitat: Once the travel bug bites there is no known antidote, and I know that I shall be happily infected until the end of my life.
(Michael Palin)

Anne Moslet

Reisekonsulent
Anne har mer enn 30 års erfaring i fra reisebyrå og turproduksjon. Hun er utdannet innen reiseliv og markedsføring og har bodd 14 år i Italia. Her jobbet hun med incoming, firmagrupper og events for en italiensk turoperatør og som reiseleder for skandinaviske grupper. Hun har solid erfaring fra turproduksjon og flyselskap i Norge blant annet fra Star Tour, SAS Braathens og Singapore Airlines. Hennes spesialfelt er fly, salg og koordinering av grupper til agenter og rederier. Anne snakker italiensk og engelsk og brenner for friluftsliv, ski, litteratur, reising og fornøyde kunder.  
Hennes store motivasjon i jobben er å bidra til å gi kundene minner for livet.
 
Sitat: Å reise er å leve.

Rebecka Pettersen

Regnskapsassistent
Rebecka har studert til bachelor i markedsføring og ledelse av turismeopplevelser ved Høgskolen i Innlandet (Lillehammer). Hun begynte å jobbe for Vista Travel som nyutdannet hvor hun sitter med regnskapet.
Spesialfeltet er reiseliv og økonomi og motivasjon i jobben ligger i: Orden og system.
I fritiden liker hun å være i stallen hvor hun driver med dressurridning. I tillegg liker hun å holde seg aktiv med trening og være ute å reise.  

Sitat: Å reise er det eneste du kjøper som gjør deg rikere.