Scenic Cruises: Det aller ypperste innen elvecruise

Etter å ha vært gjest om bord i et par døgn, var jeg dypt imponert. Dette må være det aller beste som tilbys av elvecruise i dag, sier Tove Voss om de australskeide skipene Scenic Space Ships.
Her er absolutt alt inkludert, selv driks. Du har valget mellom tre gourmetrestauranter om bord, du har din personlige butler, og hvert anløpssted byr på tre valgfrie utflukter. Ønsker du å utforske på egenhånd kan du i stedet ta med deg en e-bike og dra ut,  hjulpet av en GPS-navigator du får låne fra skipet. Cruiselederne om bord bistår med råd og vink om gode opplevelser. Og når først cruiset er betalt, er det også sluttsummen for din ferie. Det gjelder bl.a. restaurantene, bar og minbar, utflukter, vaskeriservice og selvsagt transfer fra og til flyplassen etter ditt ønske.

Dette er et 5 stjerners «All Inclusive»-konsept, der du blir tatt hånd om fra det øyeblikket du ankommer utgangspunktet for ditt elvecruise til du igjen står på flyplassen, klar til å dra hjem etter en eventyrlig reise på en av de store elvene. Dette er en pause fra alle dagliglivets små og store problemer, der alt legges til rette for at tiden om bord på et Scenic Space Ship skal bli den perfekte, bekymringsløse ferien du aldri glemmer. Din butler, som pakket ut kofferten din,  pakker den igjen også. Ikke engang det behøver du å bekymre deg over!

MS Scenic Jasper, MS Scenic Opal og MS Scenic Amber. Disse skipene har plass til 169 passasjerer hver og har førsteklasselugarer somved et tastetrykk kan omdannes til et slags uterom. Måltidene kan enten inntas i hovedrestauranten, på en italiensk restaurant eller den uformelle River Café.
MS Scenic Spirit seiler på Mekong, med maksimalt 68 passasjerer og et mannskap på 50! Passasjerene kan trekke seg tilbake til sine suiter med balkong.eller gjøre bruk av fasciliteter som basseng, dampbad, treningssenter, massasjerom, friluftskino eller salong med bar. I tillegg til hovedrestaurantene er det flere andre som gjør tilbudet komplett.
MS Scenic Azure tar 96 passasjerer og er bygget for reiser på Portugals Douoro. Også her kan suitene omdannes til uterom.
Scenic Azure har frisørsalong, spatjenester og basseng. Også her er det flere restauranter å velge mellom.

Dette er noen av skipene til Scenic Cruises


MS Scenic Jasper, MS Scenic Opal og MS Scenic Amber. Disse skipene har plass til 169 passasjerer hver og har førsteklasselugarer som ved et tastetrykk kan omdannes til et slags uterom. Måltidene kan enten inntas i hovedrestauranten, på en italiensk restaurant eller den uformelle River Café.

MS Scenic Spirit seiler på Mekong, med maksimalt 68 passasjerer og et mannskap på 50. Passasjerene kan trekke seg tilbake til sine suiter med balkong.eller gjøre bruk av fasciliteter som basseng, dampbad, treningssenter, massasjerom, friluftskino eller salong med bar. I tillegg til hovedrestaurantene er det flere andre som gjør tilbudet komplett.

MS Scenic Azure tar 96 passasjerer og er bygget for reiser på Portugals Douoro. Også her kan suitene omdannes til uterom. Scenic Azure har frisørsalong, spatjenester og basseng. Også her er det flere restauranter å velge mellom.

MS Scenic Eclipse er verdens første "Discovery Yacht". 6* luksus. Sjøsatt i 2019. Tar 228 gjester med en besetning opp mot 192. Høyeste polarklassifisering (Polar Class 6). To helikoptre til ekskursjonsbruk, samt en egen u-båt som kan ta 6 passasjerer og dykke ned til 300m. 

Videoer om Scenic Luxury Cruises & Tours