Emerald Waterways

Emerald Waterways er et helt nytt rederi, etablert i 2014 og australskeid. Flåten er kanskje Europas mest moderne og bygget for å gjøre elvecruiseopplevelsen så god som mulig. Skipene klassifiseres i 4*+ kategorien.
Se spesialtilbud april 2019 her
Les deres 2019 brosjyre online her


Emerald har 5 identiske skip: Emerald Star og Emerald Sky ble sjøsatt i 2014, Emerald Sun og Emerald Dawn i 2015 og Emerald Belle sjøsatt i 2016. Alle skipene er byget
 i Nederland. Gjennomgående store panoramavinduer over hele skipet er en av løsningene som ble valgt, noe som gir et ekstra godt utsyn og en bedre opplevelse av de mange attraksjonene man seiler forbi. Deres løsning med nedsenkbart vindu i lugarkategorien Panorama Balcony Suite er noe helt nytt på elvecruiseskip..
På cruisene med Emerald Waterways er alt inkludert. Du kan pakke kofferten med visshet om at alt med selve reisen er tatt hånd om av rederiet. Alt fra måltider, transfers og de interessante utfluktene på land er inkludert i din reise.

Emerald har et klart mål om å yte gjestene den beste servicen og gi de beste opplevelsene. 

Reiserutene
Med Emerald Waterways har du mulighet til å se de store elvene via nøye planlagte seilingsruter. Cruisene spenner seg fra 8 til 17 dager og besøker mange berømte severdigheter. På Donau, Rhinen og Saône kan du oppleve de mest spennende stedene og gi deg mulighet til å fordype deg i severdighetene og kulturen.

Skipene
Emrerald waterways tilbyr mer plass per gjest enn de fleste andre cruiseskip på Europeiske vannveier. Med en lengde på 135 meter har skipet moderne lugarer i fem kategorier. Skipene har også innovative løsninger som et oppvarmet svømmebasseng som gjøres om til kino om kvelden. Når man seiler kan man nyte de varierte kulturelle høydepunktene fra soldekket, eller lugaren, og etter en dag med utflukt på land kan du slappe av i Horizon Bar & Lounge.

Mat og drikke
Som en del av all inklusive konseptet er alle måltider inkludert og nytes om bord i skipet. Kokkene tilbereder måltider inspirert av lokale retter som serveres i Reflections Restaurant. Frokost eller en lett lunsjen kan også nytes utendørs. Tørsten kan stilles med utvalget av inkludert øl, vin og mineralvann og har du lyst på en kopp te eller kaffe er dette også inkludert.

Lugarene
Alle Emerlad Waterways skip har et stort utvalg av romslige og flotte lugarer å velge fra. Deres Emerald Panorama Balcony Suite er en ny og innovativ type lugar som erstatter den mer vanlige typen med fransk balkong. Denne lugartypen har en innvendig balkong hvor tak-til-gulv vinduet, ved å trykke på en knapp, senkes halvveis for så å gi åpne seg mot verden utenfor. Du kan se dette i en av videoene nedenfor.

Videoer fra rederiet

Her kan du få et inntrykk av skipene til Emerald Cruises og hvordan en reise på et evlecruise i Europa kan fortone seg. Emerald Cruises har også mange nye løsninger på sine moderne skip. En av de er at det oppvarmede bassenget gjøres om til kino på kveldstid, samt den unike balkongløsningen i noen av deres lugarer.