CroisiEurope


Størst utvalg av europeiske elvecruise 
CroisiEurope er i dag Europas største elvecruiserederi med hele 43 skip. Det privateide rederiet med base i Strasbourg seiler på de fleste av Europas elver, og rederiet kan derfor tilby det største utvalget av europeiske elvecruise av alle rederier. I tillegg seiler de på Mekong og Volga.

CroisiEurope tilbyr skip med standard fra høy mellomklasse til første klasse.  Skipsstørrelsen varierer, med plass til alt fra 100 til 180 passasjerer, avhengig av hvilken elv man seiler på. I flåten finnes også flere mindre elvebåter (barges) som, blant annet, seiler på franske kanaler. I 2015 lanserte CroisiEurope en hjuldamper som seiler på elven Loire, noe som tidligere har vært umulig.

Passasjerene om bord på CroisiEurope’s skip kommer fra flere nasjoner. Det siste året har man også begynt å markedsføre seg i USA. Fransk er hovedspråket ombord, men de fleste snakker engelsk, og all informasjon blir gitt både på fransk og engelsk. Det samme gjelder for utflukter hvor det kjøres separate utfluktsbusser med engelsk og fransk språk.  

Rederiet er kjent for sitt gode, franske kjøkken, og har fra 2014 innført «all- inclusive» drikke på alle sine cruise, med unntak for champagne og enkelte viner. Cruisene er populære blant individuelt reisende og gir mye valuta for pengene.

Velkommen om bord!


mai 2022

Høydepunkter langs Douro. Fem netters cruise fra–til Porto

Reisemål:Porto
Gyldig fra:26-05-2022
Gyldig til:31-05-2022
Varighet:6 dager
Pris:fra 16.890,-
Dourodalen
oktober 2022

Høydepunkter langs Douro. Fem netters cruise fra–til Porto

Reisemål:Porto
Gyldig fra:06-10-2022
Gyldig til:11-10-2022
Varighet:6 dager
Pris:fra 16.890,-
Dourodalen