AmaWaterways

Utforsk de europeiske vannveiene om bord de luksuriøse skipene til AmaWaterways. Rederiet har over 20 eksklusive skip som seiler på de fleste europeiske elver og to elegante skip i Afrika og Asia. Her handler det ikke bare om anløpshavnene - selve reisen er også viktig.

AmaWaterways har et stort og variert utvalg av elvecruise og tilbudene under er kun et utvalg av spesialtilbud vi har i 2020. Kontakt oss for flere supre tilbud med AmaWaterways.


Elver som AmaWaterways har turer på: Donau, Rhinen, Mosel, Seinen, Douro, Garonne, Main, Dordogne, Rhonen, kanaler i Belgia/Nederland, Mekong, Chobe og Zambezi.

Hvorfor AmaWaterways?
AmaWaterways tilbyr uten tvil det lille ekstra:
 • Lugarer med tvillingbalkong (fransk balkong og utvendig balkong)
 • Badekåpe og tøfler i alle lugarene
 • Hodetelefon til bruk på utfluktene finnes på lugaren
 • Flaskevann i lugaren (påfylles daglig)
 • TV med engelskspråklige kanaler og stort utvalg av Hollywood filmer som du kan se når du ønsker
 • Gratis Wi-Fi (iMac i de fleste lugarene)
 • La Chaîne des Rôtisseurs meny én kveld i løpet av cruiset
 • The Chef’s Table spesialrestaurant
 • Til lunsj og middag serveres det utvalgte viner fra kjente europeiske vinområder
 • Daglig Sip & Sail cocktailtime med gratis vin, øl, mineralvann og snacks
 • Velkomstcocktail, kapteinens cocktailselskap og gallamiddag
 • Flere utflukter å velge mellom i hver havn
 • Aktive utflukter med guide – til fots eller sykkel
 • Gratis lån av syklene om bord, hvis du vil utforske stedet på egen hånd 

Elegant interiør
Skipene til AmaWaterways er nye og elegante, med en komfortabel og hyggelig atmosfære. De romslige lugarene minner om eksklusive hotellrom, hvor selv den minst detalj er tenkt på. Mange av lugarene har tvillingbalkonger – både fransk balkong og utvendig balkong. Fellesarealene er innredet med delikate farger og det er friske blomster over alt.
 
Kulinariske opplevelser
Maten om bord er et av høydepunktene på cruiset. Start dagen med å forsyne deg fra den innbydende frokostbuffeen, hvor du kan få omelett, stekt egg eller eggs bendict laget på bestilling. Til lunsj er det både buffé og meny, hvor forretter, salat og dessert er en del av buffeen, mens du velger suppe og hovedrett fra menyen. Om kvelden serveres en fireretters meny med flere valgmuligheter til hver rett.

Juice og wienerbrød serveres i salongen før frokostbuffeen åpner og til frokost kan du nippe til et glass musserende vin. På ettermiddagen er det Sip & Sail cocktailtime med gratis vin, mineralvann, øl og tapas. Både til lunsj og middag kan du velge i et godt utvalg av viner, øl eller mineralvann.  – alt dette inkludert i cruiseprisen.

I tillegg til hovedrestauranten har AmaWaterways en eksklusiv restaurant, The Chef’s Table, hvor det er plass til rundt tretti gjester. Her serveres det en gourmetmeny med utvalgte viner. AmaWaterways er for øvrig det eneste elvecruiserederiet som er medlem av det prestisjefylte lauget av verdens beste serveringssteder; Chaîne des Rôtisseur.
 
Aktive utflukter
Hver dag byr på nye opplevelser og i hver havn kan du velge mellom flere utflukter. Opplev lokal kultur og severdigheter, eller bli med på en guidet gå- eller sykkeltur. På utfluktene har du med din personlige hodetelefon, som gjør det lettere å høre guiden. Er du eventyrlysten kan du låne en av skipets sykler og kjenne på friheten av å oppdage nye steder.
 
Livet om bord
Ta deg tid til å nyte fasilitetene om bord. Besøk biblioteket, hvor det både er bøker og brettspill, eller ta en treningsøkt i trimrommet. Du kan bestille en spa behandling eller hårklipp i skipets skjønnhetssalong. På soldekket er det både bord og stoler, sofagrupper og en joggebane hvis du føler for å brenne noen kalorier før neste måltid. I det oppvarmede bassenget på soldekket kan du sitte på barstoler i vannet og iaktta landskapet som glir forbi mens du bestiller en drink fra baren. 

Hos AmaWaterways er alt lagt til rette for at du skal få mest mulig ut av dagene og en minnerik reise. Når kvelden kommer, og stjernene tennes på himmelen, er det dans og underholdning i salongen – en hyggelig avslutning på nok en opplevelsesrik dag.
 
Det meste er inkludert
Cruiseprisen inkluderer helpensjon om bord (også The Chef’s Table restaurant), lokale viner, øl og mineralvann til lunsj og middag, kaffe/te hele døgnet, Wi-Fi, utflukter i hver havn og lån av sykkel.
NB! Transport t/r skipet, drikkevarer utover det som er nevnt over og tips til besetningen er ikke inkludert.

AmaMagna – Donau med stil
AmaWaterways' nye fantastiske skip, AmaMagna, hadde sin jomfrutur i mai 2019 og vil seile på Donau. AmaMagna er dobbel så bred som tradisjonelle europeiske elvecruiseskip og tilbyr mer plass, både i form av større lugarer men også flere fellesfasiliteter. Blant annet kan gjestene velge mellom hele fire ulike restauranter. Les mer om AmaMagna her.
 
Kontakt oss for mer informasjon
Med AmaWaterways er du garantert komfort, service og kulinariske opplevelser i luksusklassen. Kontakt oss hvis du ønsker mer info om AmaWaterways eller ønsker å bestille. 

Her kan du se en ofisiell video som gir deg et inntrykk av en reise med rederiet:


Her er en video av deres nyeste innovative skip AmaMagna (dobbelt så bredt som tradisjonelle skip):