AmaWaterways

Utforsk de europeiske vannveiene om bord på det amerikanske rederiet AmaWaterways’ luksuriøse skip. Her handler det ikke bare om anløpshavnene – selve reisen er også viktig.
Elegant interiør
Skipene til AmaWaterways er nye og elegante, med en komfortabel og hyggelig atmosfære. De romslige lugarene minner om eksklusive hotellrom, hvor selv den minst detalj er tenkt på. Mange av lugarene har tvillingbalkonger – både fransk balkong og utvendig balkong. Fellesarealene er innredet med delikate farger og det er friske blomster over alt.
 
Kulinariske opplevelser
Maten om bord er et av høydepunktene på cruiset. Start dagen med å forsyne deg fra den innbydende frokostbuffeen, hvor man også kan få omelett, stekt egg eller eggs bendict laget på bestilling. Til lunsj er det kombinert buffé og meny, hvor forretter, salat og dessert er på buffeen, mens du velger suppe og hovedrett fra menyen. Om kvelden serveres en fireretters meny med flere valgmuligheter til hver rett.
Morgenfugler kan nyte juice og wienerbrød i salongen før frokostbuffeen åpner, og om ettermiddagen er det Sip & Sail cocktailtime med gratis vin, mineralvann, øl og tapas. Både lunsj og middag akkompagneres av utvalgte viner, øl eller mineralvann. Til frokost kan du nippe til et glass musserende vin, med eller uten nypresset appelsinjuice – alt inkludert i cruiseprisen.
I tillegg til hovedrestauranten har AmaWaterways en eksklusiv spesialrestaurant, The Chef’s Table, hvor det er plass til rundt tretti passasjerer. Her serveres det en imponerende gourmetmeny med utvalgte viner. AmaWaterways er for øvrig det eneste elvecruiserederiet som er medlem av det prestisjefylte lauget av verdens beste serveringssteder; Chaîne des Rôtisseur.
 
Aktive utflukter
Hver dag byr på nye opplevelser, og i hver havn kan du velge mellom flere ulike utflukter. Opplev lokal kultur og severdigheter, eller bli med på en guidet gå- eller sykkeltur – tilpasset ulike aktivitetsnivåer. På utfluktene har du med din personlige hodetelefon, som gjør det lettere å høre guiden. Er du eventyrlysten kan du låne en av skipets sykler og kjenner på friheten av å oppdage nye steder på egne hjul.
 
Livet om bord
Ta deg også tid til å nyte fasilitetene om bord. Besøk biblioteket, hvor det både er bøker og brettspill, eller ta en økt i trimrommet. Du kan bestill en massasje, hårklipp eller hudpleie i skipets skjønnhetssalong. På soldekket er det både bord og stoler, sofagrupper, dekkstoler, og en joggebane hvis du føler for å brenne noen ekstra kalorier før neste måltid. I det oppvarmede bassenget på soldekket kan du sitte på barstoler i vannet og iaktta landskapet som glir forbi mens du bestiller en drink fra den utendørs baren. Litt egentid i en komfortabel dekkstol er heller ikke å forakte.
Hos AmaWaterways er alt lagt til rette for at du skal få mest mulig ut av dagene og en minnerik reise. Når kvelden kommer, og stjernene tennes på himmelen, er det dans og underholdning i salongen – en hyggelig avslutning på nok en opplevelsesrik dag.
 
Hvorfor AmaWaterways?
Alle elvecruiserederier tar deg fra A til B, men AmaWaterways  tilbyr det lille ekstra:
 • Lugarer med tvillingbalkong (fransk balkong og utvendig balkong)
 • Badekåpe og tøfler i alle lugarene
 • Hodetelefon til bruk på utfluktene ligger på lugaren
 • Vann på flaske i lugaren, med daglig påfyll
 • TV med engelskspråklige kanaler og stort utvalg av Hollywood filmer som du kan se når du ønsker
 • Gratis Wi-Fi (iMac i de fleste lugarene)
 • La Chaîne des Rôtisseurs meny én kveld i løpet av cruiset
 • The Chef’s Table spesialrestaurant
 • Til lunsj og middag serveres det utvalgte viner fra kjente europeiske vinområder
 • Daglig Sip & Sail cocktailtime med gratis vin, øl, mineralvann og snacks
 • Velkomstcocktail, kapteinens cocktailselskap og gallamiddag
 • Flere utflukter å velge mellom i hver havn
 • Aktive utflukter med guide – til fots eller sykkel
 • Gratis lån av syklene om bord, hvis du vil utforske stedet på egen hånd 
AmaWaterways legger stor vekt på personlig service og mannskapet gjør alt for at du skal få en uforglemmelig reise. Gjennomsnittsalderen til passasjerene er 63 år, og mange ulike nasjonaliteter er representert. Majoriteten av passasjerene kommer fra USA og Storbritannia.
 
Det meste er inkludert
Cruiseprisen inkluderer helpensjon om bord (også The Chef’s Table spesialrestaurant), gode lokale viner, øl og mineralvann til lunsj og middag, kaffe/te hele døgnet, Wi-Fi, utflukter i hver havn og mulighet til å låne sykkel.
Transport til–fra skipet, drikkevarer utover det som er nevnt over og tips til besetningen er ikke inkludert.

AmaMagna – Donau med stil
AmaWaterways' nye fantastiske skip, AmaMagna, har sin jomfrutur i mai og vil seile på Donau. AmaMagna er dobbel så bred som tradisjonelle europeiske elvecruiseskip og tilbyr mer plass, både i form av større lugarer men også flere fellesfasiliteter. Blant annet kan gjestene velge mellom hele fire ulike restauranter. En annen nyhet er vannsportplattformen akterut på skipet, hvor det er en liten båt som kan ta med gjestene på korte båttur. Les mer om AmaMagna her.
 
Kontakt oss for mer informasjon
Med AmaWaterways er du garantert komfort, service og kulinariske opplevelser i luksusklassen. Dette er cruiset for deg som ønsker elvecruise av ypperste klasse. Ønsker du å vite mer AmaWaterways? Kontakt oss.

Her kan du se en ofisiell video som gir deg et inntrykk av en reise med rederiet: