Våre produkter

Vista Travel – reiser for livsnytere!

Vista Travel står klar til å oppfylle din reisedrøm og tilbyr alt fra opplevelsesrike elvecruise og reiser med privattog til eksotiske reiser til destinasjoner i Asia, Afrika, Karibia, Det Indiske Hav og Sør-Amerika.
Elvecruise – reisen der severdighetene kommer til deg
Det finnes neppe en reiseopplevelse som er så vidunderlig avslappende og samtidig byr på så mye innhold som elvecruise. Vi tilbyr førsteklasses elvecruise på de fleste europeiske elver. Hva med for eksempel et sykkelcruise i Holland eller Tyskland? Gå i land og hopp på sykkelen når du har lyst og vend tilbake til skipet et annet sted langs elven.
Vil du reise lengre av sted på ferie, anbefaler vi elvecruise på for eksempel Mekong, Mississippi eller Yangtze.  Nyt late dager om bord og opplev samtidig det varierte livet langs elvene.
Luksuscruise der alt er inkludert
Vista Travel er stolt av å presentere Scenic Cruises for det norske markedet.  Rederiet har 11 skip i luksusklassen, og absolutt alt er inkludert i prisen du betaler; 
Femstjerners måltider ombord * Alle typer drikkevarer døgnet rundt * Tre utflukter du kan velge mellom i hver havn du besøker * Helsestudio, massasje og frisør ombord * Butlerservice * Vask av tøy * Transport til og fra flyplass * Tips * GPS og guidelydbøker når du ønsker å oppdage steder på egen hånd.
Ama Waterways er et annet elvecruise-rederi i luksusklassen kjent for sin komfort, service og kulinariske opplevelser i luksusklassen. Skipene til Ama Waterways er nye og elegante og de romslige lugarene minner om eksklusive hotellrom, hvor selv den minst detalj er tenkt på. Også her er det meste inkludert i cruisets pris.

Cruise med små, eksklusive skip
Cruise på mindre fartøy er helt spesielt. Hos Vista Travel kan du velge mellom katamaran som seiler mellom øyene i Galapagos, Sea Clouds staselige seilskuter, Sea Dreams yacht med plass til kun 100 passasjerer og spennende ekspedisjonscruise. Valgene er mange – valget er ditt.

Langtidsferie
Stadig flere velger å forlat mørke høst- og vinterdager i Norge og bytt ut isbrodder med småsko. Vi tilbyr hvert år langtidsferie til Hellas, Portugal og Spania. Du kan velge mellom ulike reiselengder, hotellrom eller leiligheter.

Tema- og rundreiser til hele verden
Vi tilbyr flere spennende historie- og kulturbaserte tema- og rundreiser over hele verden. På turene følger alltid en kunnskapsrik og nøye utvalgt reiseleder med. Av og til har vi også med profilerte foredragsholdere.

Vin- og matreiser
Det er etter hvert mange som er velger reiser til steder kjent for sine unike mat- eller/og vintradisjoner. Bli med på et sprudlende besøk til Champagne-området i Frankrike, eller bli kjent med Storbritannias spennende nye utvalg av musserende viner. Reisene ledes av kjente mat- og vineksperter.

Ferie på skinner - reis med privattog
Å reise med tog på privat jernbane er en eksotisk og avslappende reiseform. Reis med privattog på den transibirske jernbane eller velg en reise med luksustog i India, Donau Ekspress, The Royal Scotsman, Orientekspressen eller et av de spanske togene Al Andalus, El Transcantábríco eller la Robla. Det afrikanske luksustoget Rovos Rail mellom Pretoria og Victoria Falls, kombinert med en rundreise i Sør-Afrika, er en av våre mest populære reiser.

Reis på egen hånd – individuelle reiser
Ønsker du fleksible reiseløsninger eller å reise i mindre grupper? Vi lanserer nå muligheten til å skreddersy individuelle reiser. Bryllupsferie på Mauritius, safari i Afrika, badeferie på Barbados, rundreise i Vietnam eller i Sør-Amerika. Eller kanskje et individuelt elvecruise? Vår kunnskap har ingen begrensinger. Spør oss!


Vista Travel har kontor ved Rådhuset, i hjertet av Oslo. Du er hjertelig velkommen til å ringe eller besøke oss for en ferieprat. Fortell oss om reisedrømmen din. Vi sørger for resten.
 
Vista Travel
Tel 21 99 56 00
info@vistatravel.no
www.vistatravel.no


Vista Travel har stilt garanti til Reisegarantifondet og er medlem av Den Norske Reisebransjeforening.