Skip to main content

Rocky Mountaineer

Har du en drøm om å oppleve Canadas storslagne natur? Da bør du bli med på en reise med toget Rocky Mountaineer, som tar deg tett på den kanadiske villmarken. Velg mellom turer av to til tre dagers varighet. Felles for alle er at du på dagtid er om bord i toget på vei mot nye destinasjoner, mens nettene tilbringes på gode hoteller. Bli med på en uforglemmelig reise i verdens nest største land.
 
Livet om bord
Om bord kan du velge mellom to klasser – SilverLeaf eller GoldLeaf. Begge holder høy standard både når det gjelder sittekomfort, service og mat.
GoldLeaf består av toetasjes vogner. I øverste etasje er det sitteplasser, og du beundrer utsikten gjennom store vinduer som strekker seg over nesten hele taket. Gourmetrestauranten i første etasje serverer regionale retter i to bordsetninger. I første etasje er det også en liten, utendørs terrasse. Gold­Leaf-passasjerene bor på første­klasses hoteller.
SilverLeaf har enetasjes vogner med kom­fortable seter og store panoramavinduer. Måltidene, som inkluderer varme hovedretter, serveres på sitteplassen. Mellom vognene er det et utendørs utsiktsområde. SilverLeaf-gjestene overnatter på sentralt beliggende hoteller med god standard.
Turen inkluderer togreise og hotellover­natting. Når toget kommer til dagens endestasjon, blir både du og bagasjen fraktet fra toget til hotellet. Frokost og lunsj, som serveres på toget, samt snacks og alle drikkevarer om bord er inkludert. Middag ordner du på egen hånd. Hotellene har enten restaurant på stedet, eller ligger i gangavstand fra en.
 Med Rocky Mountaineer kan du se frem til en reise med topp service, utsøkte måltider og komfortable vogner. Togvertene er både lokalguider og historiefortellere, og bidrar til større innsikt i det fascinerende området dere reiser gjennom. Uavhengig av hvilken klasse du velger har du orkesterplass til det mektige landskapet og dyrelivet utenfor togvinduet.
Reiseruter
Togturene starter eller ender i Vancouver, Jasper, Lake Louise, Banff, Calgary eller Seattle i USA. Det tilbys fire ulike reise­ruter som inkluderer to til tre dagers togreise. Underveis er det overnatting i enten Kamploops, Whistler – en av de olympiske byene under Vancouver-OL i 2010, eller den tidligere gullgraverbyen Quesnel. Turene kan utvides med ekstra hotellnetter eller rundreise med buss, slik at hele reisen totalt blir på opptil tolv netter. Det er også populært å kombinere togreisen med et Alaska-cruise fra Seattle.

Fritekstsøk

Bilder og video