Indian Pacific - fra Sydney til Perth

 • Avreisested
  Sydney
 • Destinasjon
  Australia
 • Gyldig fra
  01-04-2020
 • Gyldig til
  31-03-2021
 • Varighet
  4 dager
 • Overnatting
  Lugar
 • Transport
  Tog
 • Pris
  fra 13.190,-
En reise om bord det ikoniske toget Indian Pacific vil ta deg med mellom Sydney, Adelaide og Perth i komfort og stil. På denne togturen krysser du hele Australia, fra Stillehavet i øst til Det indiske hav i vest, eller i motsatt retning.

Toget som er oppkalt etter de to havene det møter på sin reise, ruller forbi fjellkjeder, tørre ørkener, gullområder, daler og subtropiske savanner på ruten. Det finnes knapt noen bedre måte å oppleve Australias spektakulære interiørlandskap. Stig om bord og bli med på en uforglemmelig reise.
Program Sydney til Perth
 
Dag 1,
Sydney – Broken Hill

Ditt eventyr på skinner begynner i Sydney, hvor du går om bord toget Indian Pacific. Forbered deg på en reise full av kontraster, fra frodige vingårder til omfattende gullgruver, majestetiske fjell til den langstrakte Nullarbor-sletta, fra folkerike byer til tomme spøkelsesbyer. Når toget ruller gjennom det fantastiske fjellområdet Blue Mountains, kan man utforske livet om bord –oppdag togets bekvemmeligheter, bli kjent med kupeen og andre medreisende. Etter å ha slått deg til ro kan du glede deg over turens første måltid – en middag inspirert av regionale retter, akkompagnert av eksklusive viner og annen drikke, som alt er inkludert. Gode og mette kan man nyte en kveldsdrink eller ta turen tilbake til kupeen for den første natten om bord.

Dag 2,
Broken Hill – Adelaide

Tidlig morgen ankommer du «sølvbyen» Broken Hill, her vil du begi deg ut på en dag med spennende utflukter. Oppdag gruvehistorien og den kunstneriske kulturen i denne unike byen, hvor gatene er brede og du finner en pub på hvert hjørne. Lunsj serveres om bord når toget nærmer seg sørspissen av den spektakulære og gamle fjellkjeden Flinders Ranges. Når du ankommer Adelaide på ettermiddagen, kan du velge mellom en omvisning i byen eller et besøk til en av de verdensberømte vinregionene Barossa Valley eller McLaren Vale, avhengig av sesongen. Dersom du er mer en gourmand, kan du heller bli med på en tur til vakre Adelaide Hills, hvor du kan fråtse i Hahndorfs kulinariske herligheter.
 
Dag 3,
Adelaide – Nullarbor-sletta

Du våkner til synet av Nullarbor-sletta, som ser ut til å strekke seg i det uendelige. Frokost blir servert mens toget kjører langs den lengste, rette strekningen av jernbanespor i hele verden. Om kvelden ankommer toget Rawlinna-stasjonen, og en herlig middag i ørkenen venter. Her nytes maten under den klareste stjernehimmelen du kanskje noen gang har sett (avhengig av vær og sesong).
 
Dag 4,
Nullarbor-sletta – Perth

Frokost blir servert mens toget ruller gjennom de grønne Avon-dalene på vei til siste stopp på ruten, Perth. Etter en deilig lunsj om bord ankommer vi endestasjonen, og reisen som har tatt oss fra kyst til kyst avsluttes. Den solrike strandbyen Perth ligger naturskjønt til ved Swan River, og den beste utsikten får man kanskje fra Kings Park og botanisk hage – en av verdens største byparker. Perths bysentrum er lite nok til at man kan spasere til de fleste severdigheter, shopping, museer og restauranter. Det er absolutt ikke noe som er lite når det kommer til det kulinariske tilbudet i byen derimot.
Velg mellom to klasser

Gold Service
Gold Service er den mest populære klassen om bord Indian Pacific. Du vil nyte private kupeer, helpensjon (ekskluderer Platinum Club) og drikkevarer.
Gold Superior kupé – tre kvarts dobbeltseng pluss en sammenleggbar øvre køye, sitteplass, TV og DVD-spiller, minibar og eget bad med dusj.
Gold Twin kupé – øvre og nedre køye som konverterer til en treseter sofa om dagen, kompakt bad med dusj.

Platinum Service
Platinum Service tilbyr elegant innredede, romslige kupeer med eget bad og panoramavinduer, med utsikt fra begge sider av toget. Du kan dra nytte av helpensjon, drikkevarer, romservice på forespørsel. I tillegg har du adgang til den eksklusive Platinum Club. Før og etter reisen kan du også nyte privat transport.
Platinum kupé – dobbeltseng eller to enkeltsenger, nesten dobbelt så stor som Gold Twin kupeen. Sengen fungerer som sofa på dagtid, to bord og privat bad med dusj og toalettartikler. 

Begge klassene holder høy standard både når det gjelder komfort, service og mat.
Priser
Gold Twin kupéKr 13 190
Gold Superior kupéKr 18 100
Platinum kupéKr 25 280
Pris per person i delt twin/dobbeltkupé. Alle prisene er ca. priser og kan variere med valutakurs og sesong.
Enkeltkabin på forespørsel.

Prisen inkluderer:
 • 4 dager / 3 netter ombord Indian Pacific fra Sydney til Perth i valgte kupekategori
 • All-inclusive måltider, et utvalg viner og drikkevarer
 • En regionalt inspirert meny med et utvalg av lokale viner
 • Utflukter i Broken Hill, Adelaide, Cook, Rawlinna og Perth

Reisen (fly) til/fra Australia er ikke inkludert.
Vista Travel har flere ansatte som har stor erfaring med reiser i Australia. Ønsker du et opplegg i tillegg til togreisen er vi behjelpelig med å sette sammen dette.

Avgangsdatoer
April - august 2020 hver onsdag kl. 15.00.
September 2020 - mars 2021 hver onsdag kl. 13.25
 

Andre ruter på Indian Pacific: 
3-netter: Adelaide til Perth, eller motsatt retning
2-netter: Sydney til Adelaide, eller motsatt retning