Skip to main content

Indian Pacific – Australia

Indian Pacific tar deg med på et uforglemmelig australsk eventyr mellom Stillehavet og Det indiske hav.En reise på det ikoniske toget Indian Pacific vil ta deg med på en reise mellom Sydney og Perth i komfort og stil. På denne togturen krysser du hele Australia, fra Stillehavet i øst til Det indiske hav i vest, eller i motsatt retning. Toget som er oppkalt etter de to havene det møter på sin reise, ruller forbi fjellkjeder, tørre ørkener, gullområder, daler og subtropiske savanner på ruten.

Livet om bord
Det er to klasser om bord – Gold og Platinum. I Gold har kupeene køyesenger, mens det i Platinum er dobbeltseng eller to separate senger. På dagtid gjøres sengene om til sofa eller komfortable stoler. De elegante og praktisk innredete kupeene har minisafe, radio, stort vindu og privat bad med vask, dusj og toalett.
Måltidene er et av høydepunktene om bord. Se frem til nydelig mat basert på regionale retter, servert sammen med lokale viner. Indian Pacific har tre spisevogner, hvorav én er forbeholdt Platitum-passasjerene. Både mat, drikkevarer og utflukter er inkludert.

En reiserute, tre alternativer
Indian Pacific tilbyr tre ulike alternativer på en og samme reiserute, som inkluderer to til fire dagers togreise. Reis mellom Sydney og Perth, Sydney og Adelaide eller Adelaide og Perth – alle turene kan også kjøres i motsatt retning. Den transkontinentale ruten mellom Sydney ved Stillehavet og Perth ved Det indiske hav er den mest populære.

Fritekstsøk

Bilder