SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club - It’s yachting not cruising - enjoy the difference! 
Et cruise handler om det gode liv i en kombinasjon av oppholdet ombord i skipet og besøk på stadig nye destinasjoner. SeaDream er et flytende hotell fullt av dette gode livet.
Merk: i sommer seiler ett av skipene på Norskekysten mellom juni og september. Se tilbudene lenger ned på siden.

SeaDream Yacht Club er et privateid norsk rederi, som har to små luksusskip, som er kjent for sin elegante og uformelle stil, med en prisbelønnet og personlig service. 
Alle lugarer har havutsikt og SeaDream tilbyr et bredt utvalg av vannsportaktiviteter, gourmetmat i verdensklasse, åpen bar hvor alt er inkludert i prisen.
Med en kapasitet på 112 gjester og en besetning på 95 som skjemmer bort gjestene til enhver tid, vil SeaDream gi den ultimate private yachtopplevelse.
Sov under stjernene i ”Balinese dreambeds”, nyt måltider inne eller ute, utforsk nye steder på dag- og kveldstid og opplev ditt eget unike eventyr.
 
Begge Yachtene befinner seg i Middelhavet fra mai til oktober, med 54 havner å velge mellom kan SeaDream ta det fra Malaga i vest til Istanbul i øst.
På utvalgte seilinger i Middelhavet har SeaDream også egne vinseilinger med anerkjente vinmakere om bord som inviterer til vinsmaking, winemakers dinner og andre aktiviteter.
 
Fra november til april seiler begge Yachtene i Caribbean. SeaDream I starter sine ruter enten på Barbados eller på St. Martin. Og søsterskipet SeaDream II benytter St. Thomas og San Juan som avgangshavner.
SeaDream ruter i Caribbean er en kombinasjon av små idylliske paradisøyer kombinert med de litt mer befolkede øyene. På St. Barts ligger vi ofte natten over for de som ønsker å oppleve Gustavia på kveldstid. Og i løpet av uken sørger vi også for at våre gjester får med seg vårt «Champagne and Caviar Splash» på stranden.
 
SeaDream Yacht Club ble tidligere i 2015 utnevnt til «the best small luxury cruise ship» av Forebes Lifestyle magazine:
http://www.forbes.com/sites/jimdobson/2015/01/19/the-best-small-luxury-cruise-ship-of-2015-seadream-yacht-club/


Aktuelle tilbud:

Offisielle videoer fra SeaDream: