Sea Cloud Cruises

Ingen kan gi deg et Onedin-kick som Sea Cloud Cruises: Med sine to majestetiske fullriggere  krysser de verdenshavene som våre gjennombarkede forfedre gjorde det.
Men de måtte klare seg uten den subtile luksus som Sea Cloudskipene kan by sine passasjerer på. Her er det en personlig service, fasciliteter og et elegant kjøkken som gjør denne cruiseopplevelsen til alt det et moderne cruise skal være. Og i tillegg: Eventyrfølelsen, den utsøkte opplevelsen av seilskip, et pust från forn’stora da’r – og levende pianomusikk til middag på dekk! Gå ombord i en av disse to fantastiske, flytende tidsmaskiner og la deg bæres av en silkemyk vind mot målet...

Sea Cloud cruises ble grunnlagt for over 36 år iden. Mange regner de to fullriggerne blant de vakreste skip i verden. Passende vin til måltidene sørger for en livlig atmosfære og med like mange mannskap som passasjerer vil det gi deg litt av samme opplevelse som å være på en privat yacht.

Fasciliteter: Lidodekk med bar, restauranter med 69 /98 sitteplasser,salong, bibliotek med nettilgang, legesenter. Sea Cloud II har også sauna, trimrom og plattform med stupebrettt. Standard for alle lugartyper er privat bad, noen med badekar, WC, air con, telefon, safe, hårføner og badekåper.
Tekniske data for skipene:

Sea Cloud:
Lengde: 109,5 meter
Stormast: 54,2 meter
Seilareal: 3000 kvadratmeter
Antall seil: 30
Mannskap: 60
Passasjerer: 64
Byggeår: 1931, totalrenovert 2011

Sea Cloud ll:
Lengde: 117 meter
Stormast: 57 meter
Seilareal: 3000 kvadratmeter
Antall seil: 23
Passasjerer: 94
Mannskap: 65
Byggeår: 2001

Begge skipene seiler under maltetisk flagg.