Veranda Paul & Virginie Hotel & Spa 3*+

Hotellet ligger ved stranden i det lille sjarmerende fiskevær Grand Gaube i det nordøstlige hjørnet av Mauritius og er, som hotellet selv sier "a romantic hideaway for two".
  • Hotell kun for voksne
  • Alle rom med havutsikt
  • Gratis buss 2 ganger i uken til byen Grand Baie
  • 2 restauranter, 2 barer og et herlig spa

Grand Baie med butikker og restauranter ligger kun 10 minutters kjøretur unna. Hotellet har fått navnet etter en autentisk kjærlighetshistorie om paret Paul og Virginie fra øya.

Inkvartering
Hotellet består av 81 rom i vakre naturfarger.
Alle har aircondition, takvifte, safe, telefon, TV, hårføner, minibar, kaffe/te fasiliteter og balkong eller terrasse. Rommene ligger i 3-etasjesbygninger og samtlige har delvis havsutsikt.

Aktiviteter og fasiliteter
Det er 2 gode restauranter, hvorav den ene har havs-utsikt, 2 barer, room-service og 2 svømmebasseng.  Spa, tennisbane, utleie av sykler, strandvolleyball, innendørs spill og en del vannsportsaktiviteter, hvorav de fleste er gratis. Gratis internett i fellesområdene, samt gratis transport 3 ganger i uken til den livlige byen, Grand Baie.

Bedømming
Hvis du legger vekt på en ferie uten barn, kan vi anbefale Paul & Virginie, som er et voksent hotell (over 18 år). Veranda Paul & Virginie er et sjarmerende og romantisk boutique hotell med personlig atmosfære og et godt valg, hvis du ønsker en ferie i rolige og naturskjønne omgivelser.

Her kan du se en kort video om hotellet: