Reiser

Venezia - skam og skandaler, historie og dramatikk!

«Venezia kan ikke forklares, men kun sees, føles og oppleves fra byens rette element – vannet. Der kjenner du det skandaløse og dramatiske ved byen», har en av byens ordførere sagt. Og nettopp derfor lanserer vi et cruise i Venezialagunen. I nautiske mil er reisen kort, men desto mer innholdsrik. Øyene Burano, Murano, fiskebyen Choggia og renessansens Padua, er egenartete - og Venezia selv, byen som er bygget på påler ute i en krok av Adriaterhavet, er blant de aller største turistattraksjoner i Europa.
Cruiset kan kombineres med Kroatia, Verona, Alpene, Roma, Napoli og mange andre løsninger.
Å finne hotell i Venezia kan ofte by på utfordringer og prisene er ofte deretter. På vår reise bor man ombord i elvecruisebåten MS Michelangelo. Foruten å fungere som ditt hotell tar også båten deg med på reiser i lagunen og muligheten for ytterligere innhold og opplevelser under ditt Veneziabesøk blir derfor stor. På avgangen den 30. januar får du også med deg karnevalet i Venezia! Det vil være en uforglemmelig opplevelse.
Nedenfor finner du våre avganger i 2016 - listet månedsvis. Ønsker du å kombinere oppholdet i Venezia med noe mer i Italia, hjelper vi deg mer enn gjerne med å sette sammen din Italiareise.