Luksustog i Spania

Spania er landet som alltid er fullt av overraskelser.
Vi gir deg muligheten til å oppleve mange av disse gjennom en eksklusiv reise med luksuriøse tog. Det er rett og slett en unik opplevelse og en konge verdig.
Det spanske togselskapet Trenes Turísticos de Lujo FEVE gir deg mulighet til å bli bedre kjent med det beste av både Nord- og Sør-Spania om bord på en av sine fantastiske luksustog. FEVE er et kjent spansk, statseid togselskap som har kjørt langs Atlanterhavskysten i Nord-Spania i nesten 30 år.

Disse unike turisttogene består av gamle tog som er renovert. Her møtes de tidligere tiders estetikk det moderne med stor vekt på luksus og komfort. De er Spanias best bevarte historiske tog og selve reisen blir et mål i seg selv.
To ærverdige tog trafikkerer i Nord-Spania:
El Transcantábrico Clásíco
og det mer luksuriøse 
El Transcantàbrico Gran Lujo som i dag regnes som et av verdens aller flotteste tog.
Al Andalus er det eneste som kjører i Sør-Spania og er også kjent som «Spanias palass på hjul».

I Nord-Spania reiser togene gjennom regioner som regnes som noen av de fremste kulinariske områdene i Europa. På turene legges det stor vekt på gastronomien og middag serveres på noen av de fineste lokale restauranter. 

El Transcantábrico Clásíco tilbyr en 8 dagers/7 netters tur hvor du blir kjent med Spanias historie, fra førhistorisk tid i Altamira til moderne tid med Guggenheim. Reisen går mellom León og Santiago de Compostela. Det tilbys også å delta på kortere strekninger av denne reisen. Man kan reise fra Santiago de Compostela til Santander (5 dager/4 netter) eller fra León til Santander (4 dager/5 netter).

Gran Lujo versjonen av El Transcantábrico er selskapets flaggskip og består av renoverte originalvogner fra 1923. Toget åpnet dørene atter en gang 31. mars 2011. Med all sin luksus, trafikkerer den 8 dager lange strekningen mellom San Sebastián og Santiago de Compostela. 

Al Andalus-toget, det eneste som kjører i Sør-Spania, er også kjent som «Spanias palass på hjul». Toget er et 5-stjerners hotell på hjul med et interiør fra «Belle Époque era» som tar deg gjennom Andalusias flotte landskap.

Her kan du se noen utvalgte tilbud med togene i Spania:
april 2019

Reise med luksustoget El Transcantábrico Gran Lujo i Nord-Spania
Avganger og priser i 2019

Reisemål:Spania
Gyldig fra:06-04-2019
Gyldig til:19-10-2019
Varighet:8 dager
Pris:fra 48.900,-
El Transcantábrico

Reise med luksustoget Al Andalus i Sør-Spania
Avganger og priser i 2019

Reisemål:Andalucía
Gyldig fra:22-04-2019
Gyldig til:21-10-2019
Varighet:7 dager
Pris:fra 35.500,-
Al Andalus togreise i Spania
mai 2019

Reise med luksustoget El Transcantábrico Clásico i Nord-Spania
Avganger og priser i 2019

Reisemål:Spania
Gyldig fra:11-05-2019
Gyldig til:12-10-2019
Varighet:8 dager
Pris:fra 35.000,-
Privat tog i Spania med El Transcantábrico

Her kan du se en offisiell video om luksustogene i Spania: