Langtidsferie på den spanske solkysten - 4 uker
Fra Stavanger

 • Avreisested
  Stavanger Sola
 • Destinasjon
  Costa del sol
 • Gyldig fra
  29-02-2020
 • Gyldig til
  28-03-2020
 • Varighet
  29 dager
 • Overnatting
  Hotell
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 13.950,-
Førsteklasses leiligheter nær Marbella.

Når gradestokken kryper mot blått kan du sette kursen sørover til Spania - dit hvor solen skinner det meste av året. Costa del Sol er en av Europas mest kjente og solrike kyststrekninger, og et område mange nordmenn har et nært forhold til. Dette er Andalusia på sitt beste med sjarmerende byer, århundrelang historie, flamenco og deilig Middelhavsmat. Her kan du nyte et behagelig klima langt unna minusgradene, og selv bestemme hvor innholdsrike eller avslappende dagene skal være. 


Høydepunkter:
 • Tilbring vinteren i varmen – sammen med andre
 • Flotte leiligheter i trygt og rolig område 
 • Velg mellom to bosteder beliggende ved siden av hverandre ved stranden
 • Felles aktiviteter
 • Utflukter på norsk
 • Norsk TV-kanal i leilighetene
 • Norsk reiseleder tilstede under hele oppholdet

Du flyr direkte fra Stavanger til Malaga med Norwegian. Etter landing blir du varmt tatt imot av vår reiseleder som bor på stedet under hele oppholdet, og ser frem til å tilbringe den neste måneden sammen med deg. En buss tar oss direkte til leilighetskompleksene som ligger på stranden i Marbesa, omkring tolv kilometer fra fasjonable Marbella. Etter innsjekk samles vi til velkomstmiddag for å bli nærmere kjent. Neste morgen vil reiselederen holde et orienteringsmøte hvor du kan spørre om alt du lurer på, samt få informasjon om utflukter og aktiviteter som tilbys. I starten av ferien inviterer vi deg på en «bli kjent i området tur», hvor vår reiseleder viser deg rundt i blant annet Marbella og Elviria.

Klima
Costa del Sol har mer enn tre hundre soldager i året. De høye fjellene beskytter mot vindene nordfra, og skaper et behagelig klima. I oktober, langt inn i november, samt i mars er det normalt temperaturer godt over 20 grader på dagtid. I siste halvdel av november samt i desember, januar og februar kan temperaturene også nærme seg 20 grader midt på dagen, men med kjøligere kvelder. 

Reiseleder
Vista Travels reiseleder bor på Club Playa Real og er tilgjengelig for deg under hele oppholdet. Vedkommende vil ha faste trefftider hver dag, og legge til rette for hyggelige aktiviteter du selv bestemmer om du vil delta på. Noen vil være gratis, mens andre krever påmelding og vil ha en kostnad. 

Vista Club
Vårt møtested ligger i underetasjen i Playa Real, i tilknytning til restauranten og baren. Det er et hyggelig rom med kurvstoler og bord hvor reiselederen vil holde samlinger og arrangere aktiviteter. Vista Travels gjester har alltid tilgang til dette rommet. Her kan du treffe andre medreisende og kanskje knytte nye vennskapsbånd. Ta med deg en bok, strikketøy eller en kortstokk, og slapp av med en forfriskning i eget eller andres selskap.

Golf
Costa del Sol er også kjent som Costa del Golf. For de som ønsker å spille er utvalget av baner meget stort langs hele kysten. I en radius av cirka åtte kilometer fra hotellet finner man fire baner. I Elivira er det to golfbaner hvor den beste er Santa Maria Golf and Country Club. Resepsjonen er behjelpelig med mer informasjon.

Spa
Vil du skjemme deg bort litt kan du dra til luksushotellet Don Carlos som ligger i nærheten. De tilbyr en rekke behandlinger i nydelige omgivelser. 

Shopping
Det finnes enkelte markeder og flere shoppingsentre på Costa del Sol. Det mest populære er Parque Comercial La Cañada, som er cirka ti minutters kjøretur unna hotellene. I Puerto Banús, et drøyt kvarters kjøretur fra Marbesa, ligger en meget stor El Corte Ingles som er spesielt kjent for å føre mange merkevarer. Det største shoppingsenteret heter Miramar og ligger på veien til Fuengirola, i underkant av en halv time fra Marbesa.

Lege
En lege besøker anlegget daglig og kan bli tilkalt ved behov. Skulle du bli akutt syk i løpet av oppholdet ligger sykehuset kun noen minutter unna.  

Inkluderte utflukter
I begynnelsen av oppholdet arrangerer vi en «bli kjent med området»-tur. Vår buss tar oss med rundt i nærområdet, til Elviria senter og inn til Marbella. 

Valgfrie utflukter
Alle utfluktene vil bli gjennomført på norsk med vår lokale samarbeidspartner Vegard Pettersen som bor fast i Malaga og kjenner regionen godt. Utfluktene kjøpes på stedet hos vår reiseleder. Merk at gjennomføring av utfluktene krever et visst antall påmeldte deltakere. Det er ingen mat inkludert på utfluktene, bortsett fra en lett lunsj i Casares (på utflukten til Estepona).
Våre bosteder
Våre to bosteder tilbyr velutstyrte og lekre leiligheter. På Club Playa Real er det leiligheter med ett soverom – Marbella Beach Resort har leiligheter med to soverom. De to byggene ligger omkring femti meter fra hverandre og deler resepsjon. Begge anleggene har flotte uteområder med egne basseng, og den langstrakte sandstranden nås med få skritt. Gratis Wi-fi er inkludert, og en norsk TV-kanal er tilgjengelig. Begge stedene har heis. Det er rengjøring én gang per uke med bytte av håndklær og sengeklær. Ekstra rengjøring kan kjøpes på stedet ved behov.
Begge våre bosteder ligger i et stille og trygt boligområde rett ved stranden i Marbesa. Det er perfekt for deg som ønsker en avslappende ferie i et rolig strøk, men likevel ha steder som Marbella, Puerto Banús og Mijas noen minutters kjøretur unna. I nærområdet finnes det både et bakeri og en liten dagligvarebutikk slik at du kan tilberede deilige måltider i ditt velutstyrte kjøkken. Krysser du broen over motorveien og spaserer i omkring 25 minutter kommer du til Elviria senter. Her er det stort supermarked, et utvalg butikker samt restauranter og barer. Det tar omkring ti minutter å gå til bussholde­plassen ved hovedveien. Hele kysten er tilgjengelig med hyppige bussruter, og du kan enkelt ta deg inn til f.eks Marbella, Malaga, eller Benalmádena. Det er gode turmuligheter for den spreke i fjellene rundt Elviria. Vi befinner oss i et område hvor det oppholder seg mye nordmenn om vinteren, og den norske sjømannskirken i Calahonda ligger kun syv kilometer unna. Her er det alltid hyggelig selskap og gode vafler.
Det finnes flere restauranter og barer langs stranden hvis du ønsker å gå ut og spise. Restaurant Papillion er en av de bedre, og ligger i direkte tilknytning til våre bosteder. De serverer en miks av internasjonale og spanske retter, og kan skilte med en utsøkt vinliste og egen cocktailmeny. Restauranten har en oppvarmet glassterrasse slik at man kan sitte utendørs under stjernene og spise hele året. Alternativt kan du finne deg et koselig bord foran peisen. Andre restauranter i nærheten er Simbad beach, Chiringito Carlos Y Paula, Restaurante RA-MA og Restaurante Club 200. 

Club Playa Real
Resepsjonen er plassert i dette bygget. Den er bemannet hver dag fra kl. 08.30 til midnatt, og er behjelpelig med informasjon om alt du måtte lure på om lokalområdet. Her kan du også få hjelp med å bestille taxi, leie sykler og bil. Merk at heisen står i tidsrommet hvor resepsjonen er stengt. I underetasjen ligger samlingslokalet vårt, Vista Club, hvor du kan treffe reiselederen og andre medreisende til hyggelige aktiviteter. I tilknytning til Vista Club ligger den italienske restauranten Robertos som serverer frokost, lunsj og middag. Her finnes også en bar hvor man kan kjøpe forfriskninger og snacks. Utenfor Vista Club er det en terrasseplatting med stoler og bord, slik at man kan hygge seg utendørs på fine dager. Hotellet har fra tid til annen arrangementer som flamencoshow og grillaften, og lover god stemning. Bassengene utendørs er ikke oppvarmet, og kan være i kaldeste laget for mange i høst- og vintermånedene. Da kan du benytte det flotte innendørsbassenget med separat jacuzzi og sauna. Det er åpent fra 09.30- 20.30, og er gratis for alle våre gjester uavhengig av hvilket bygg man bor i. Her er det også et lite treningsrom med tredemølle og noe utstyr.

Leilighet med 1 soverom (cirka 50 m²)
Leilighetene har separat soverom med dobbeltseng og garderobe. Badet er romslig med kombinert dusj og badekar. På kjøkkenet finner du alt du trenger av utstyr, kjøleskap med fryser og egen vaskemaskin. I stuen er det sofagruppe, TV og spisebord. Det er generelt godt med skapplass. Leilighetene har aircondition som også varmer godt på kjølige kvelder, og alle har terrasser med stoler og bord. De har utsikt mot gaten, men det er lite trafikk her, så det medfører ikke støy.

Marbella Beach Resort at Club Playa Real
I dette anlegget ligger leilighetene med to soverom som alle har basseng- og strandutsikt. Du benytter resepsjonen i Club Playa Real for hjelp og informasjon. De romslige leilighetene har to soverom og to bad, og er perfekt for venner som vil dele. Her kan også fire personer bo komfortabelt sammen.
Vi tilbyr deg også å kjøpe en halv leilighet, slik at du deler med en annen person av samme kjønn. Perfekt for deg som reiser alene, men som vil være sammen med andre.

Leilighet 2 soverom (cirka 80 m²)
Det er to soverom hvor det ene har dobbeltseng og det andre to separate senger. Leilighetene har i tillegg to bad. Et av badene har badekar og separat dusj, mens det andre badet har kombinert dusj og badekar. På kjøkkenet finner du alt du trenger av utstyr, inkludert oppvaskmaskin, kjøleskap med fryser og egen vaskemaskin. I stuen er det skjenk med flere typer vinglass, sofagruppe, TV, spisebord med plass til seks personer, og det er generelt godt med skapplass. Leilighetene har aircondition som også varmer godt på kjølige kvelder. Alle har store terrasser med stoler og bord.

Toppleilighet 3 soverom (cirka 100 m²)
Leilighetene ligger i øverste etasje med vakker havutsikt og har en mye større terrasse med stoler og bord. Leilighetene har tre soverom og to bad, samt et separat toalett. Et av badene har badekar og separat dusj, mens det andre badet har kombinert dusj og badekar. På kjøkkenet finner du alt du trenger av utstyr, inkludert oppvaskmaskin, kjøleskap med fryser og egen vaskemaskin. I stuen er det skjenk med flere typer vinglass, sofagruppe, TV, spisebord med plass til seks personer, og det er generelt godt med skapplass. Leilighetene har aircondition som også varmer godt på kjølige kvelder.
Priser:
 Club Playa Real
 Leilighet - ett soverom
Pris per person2 personer1 person
29 netter13 95019 350
   
 Marbella Beach Resort at Club Playa Real
 Leilighet – to soverom
Pris per person2 personer *4 personer
29 netter15 4802 250
 
Leilighet – tre soverom
Pris per person2 personer4 personer
29 netter18 25013 450

Prisene gjelder pr. person i delt leilighet.
*Det er også mulig å kjøpe en delt leilighet med eget soverom og bad på Marbella Beach Resort. Da blir du plassert med en annen medreisende av samme kjønn.
Leiligheten for 4 personer er kun på forespørsel.
Leiligheten med tre soverom kan bookes for opp til 6 personer, vennligst ta kontakt med oss for forespørsel.

Alt dette er inkludert:
 • Flyreise Stavanger-Malaga t/r
 • Flyskatter
 • Transport fra flyplass til hotell t/r
 • 28 netter i flotte velutstyrte leiligheter
 • Velkomstmiddag 
 • Bli kjent i området utflukt
 • Sosiale aktiviteter
 • Eget fellesrom for hyggelig samvær
 • Wi-Fi
 • En norsk TV-kanal
 • Tilgang til innendørs basseng og treningsrom
 • Norsk reiseleder som bor på stedet under hele oppholdet

Prisen inkluderer ikke: 
 • Måltider utover det som er nevnt over
 • Drikkevarer
 • Valgfrie utflukter. Kjøpes på stedet
 • Reise- og avbestillingsforsikring

Valgfrie utflukter
Reiseleder vil arrangere flere valgfrie utflukter i løpet av oppholdet, blant annet til Córdoba, Sevilla, Gibraltar, Cadiz, Ronda, Marbella, Puerto Banuús og Malaga. De valgfrie utfluktene bestilles på stedet.

Velkomstpakke
Når man ankommer etter en lang reise er det alltid deilig å slippe å måtte gå rett ut for å handle. Det tilbys to ulike velkomstpakker. Disse må forhåndsbestilles av Vista Travel. Det er ikke mulig å endre innholdet i pakkene. Bestiller du en slik pakke vil alt står klart i leiligheten når du sjekker inn. Må bestilles senest 10 dager før avreise.
 • Velkomstpakke 1: kr 350.
Den består av brød, smør, marmelade, bacon, sukker, melk, kaffe, te, seks egg, appelsinjuice, vann og en flaske rødvin.
 • Velkomstpakke 2: kr 420.
Den består av de samme varene som over pluss skivet ost, skivet skinke og en flaske hvitvin.

Les mer om langtidsferie på Costa del Sol her.
 
Prisene er basert på valutakurser pr. mars 2019.