Utflukter

Øytur
Bli med på en organisert busstur og bli kjent med hele Barbados. Bussen kjører langs syd- og vestkysten, krysser inn i landet og over til østkysten med sitt villere landskap. Lær om menneskene og kulturen, og besøk flere av de kjente attraksjonene. Det er mange forskjellige øyturer å velge blant, noen inkluderer lunsj, andre kun litt drikke på veien. Du kan også velge en øytur i 4x4 jeeper - da kan man komme litt utenfor allfarvei, og se andre områder.
 
Seiltur med katamaran
En tur ombord på en av Barbados mange katamaraner er en herlig og avslappende opplevelse. Du blir hentet på hotellet og kjørt til havnen hvor du blir du møtt av et servicevennlig og smilende crew. Nå er det bare å lene seg tilbake, bli servert det du ønsker å drikke, kjenne havbrisen i ansiktet og nyte utsikten mot Barbados fra sjøsiden. Ofte går turen opp langs vestkysten og vi får inntrykk av de fantastiske eiendommene og strendene som ligger her. Båten ankrer opp et par ganger i løpet av cruiset. Du kan snorkle ved korallrev eller skipsvrak, og er du heldig kommer havskilpadder for å få mat. Det serveres deilig lunsj ombord i en vik ved en av de flotte strendene, og det er god tid til å bade. Et cruise på katamaran er en av våre favoritter – som vi gjerne gjør igjen og igjen. Katamaranene seiler ut fra Bridgetown.
 
Bajan Roots and Rythms
De berømte, karibiske rytmene er alltid tilstedeværende på Barbados, og det er en opplevelse å få med seg et kveldsshow med barbadisk musikk og dans. Et spektakulært danseshow arrangeres på Plantation Theatre House i Dover på sydkysten. Her kan du se et karibisk show som omfatter kalypso, ståltrommer, dansing og flammesluking. Du kan til og med utfordre den eksisterende limbo-dronningen hvis du tror du er en bedre limbodanser. Før selve showet serveres en buffet bestående av typiske lokale matretter som flyvefisk, grillet kylling, cou-cou, makaronipai og mye annet godt. Billetten dekker transport fra-til hotellet, show, mat og drikke.
 
Øyhopping
Dagsutflukt med seilbåt blant de sørlige Grenadinene - Union Island, Mayreau, Tobago Ceys og Petot Tabac/Palm Island, er en opplevelse for livet. Utflukten starter med småfly fra Barbados til Union Island, ca. 45 minutter. Ombord på seilbåten er dere maks. tolv personer samt crew, og vi seiler blant noen av verdens vakreste øyer. Krystallklart vann, snorkling langs korallrev, avslapning og en deilig karibisk lunsj. En dag i paradis.
 
Leiebil
Å leie bil på Barbados er en fin måte å oppdage øya i eget tempo. Barbados er en relativt liten øy og veiene holde god standard sammenlignet med andre karibiske øyer. Det er ny motorvei fra flyplassen i syd og nesten opp til nordøstkysten. Vær oppmerksom på at det kjøres på venstre side av veien. Et alternativ er å leie en taxi. Husk å avtale pris på forhånd.