The Sandpiper 5*

Sandpiper er et eksklusivt og hyggelig hotell som er medlem av Small Luxury Hotels of the World. Det har derfor et høyt servicenivå.
Hotellet ligger rett ved en vakker, hvit sandstrand og kun fem minutters spasertur fra den lille byen Holetown som byr på eksklusiv shopping og hyggelige kaféer.
Hotellet består av flere mindre bygninger i en vakker og meget frodig hage. Det har utendørs svømmebasseng, sykkelutleie,  treningsrom og soldekk med liggestoler. Sandpiper har en anerkjent restaurant som serverer internasjonal meny, og en hyggelig beachrestaurant. I tillegg finnes en bar nær den flotte restauranten. 
 
Hotellet har 50 rom og suiter, alle med balkong eller terrasse. Her bor du i store suiter i toetasjers hus med separate soverom, oppholdsrom, kjøkken og en stor terrasse.
Alle rom og suiter har air-condition, kjøleskap, fri wifi, safe, hårføner og badekåper.
 
Romtyper 
Garden view room med king size seng.
 
One bedroom suite med king size seng eller to enkeltsenger.

Vår anbefaling: Sandpiper er et romantisk og vakkert hotell. Perfekt for bryllupsreise eller deg som ønsker å slappe av i vakre omgivelser. Et hotell for den kresne som ikke ønsker mange aktiviteter på hotellet. Nærheten til Holetown er et ekstra pluss.

desember 2018

The Sandpiper 5* - priseksempel

Reisemål:Barbados
Gyldig fra:15-12-2018
Gyldig til:08-10-2019
Varighet:8 dager
Pris:fra 26.530,-
The Sandpiper Hotel, Barbados

Her kan du se en offisiell video om hotellet: