The Sandpiper 5*

The Sandpiper på Barbados er et eksklusivt og hyggelig hotell som er medlem av Small Luxury Hotels of the World. Det ligger rett på stranden og har et høyt servicenivå.
Hotellet ligger rett ved en vakker, hvit sandstrand og kun 5 minutters gange fra den lille byen Holetown som byr på eksklusiv shopping og hyggelige kaféer.
Hotellet består av flere mindre bygninger i en vakker og meget frodig hage. Det har utendørs svømmebasseng, sykkelutleie,  treningsrom og terasse med solsenger. The Sandpiper har en anerkjent restaurant som serverer en internasjonal meny, og en hyggelig strand restaurant. I tillegg finnes en bar nær den flotte restauranten. 
 
Hotellet har 50 rom og suiter, alle med balkong eller terrasse. Her bor du i store suiter i 2. etasjers hus med separate soverom, oppholdsrom, kjøkken og en stor terrasse.
Alle rom og suiter har air-condition, kjøleskap, gratis wifi, safe, hårføner og badekåper.
 
Romtyper:
Garden View Room
Rom med king-size seng.
 
One Bedroom Suite
Suite med king-size seng eller to enkeltsenger.

Hotellet passer for: The Sandpiper er et romantisk og vakkert hotell. Perfekt for bryllupsreise eller deg som ønsker å slappe av i vakre omgivelser. Et hotell for den kresne som setter pris på herlige matopplevelser og god service. Nærheten til Holetown er et ekstra pluss.

desember 2019

The Sandpiper 5* - priseksempel

Reisemål:Barbados
Gyldig fra:15-12-2019
Gyldig til:07-12-2020
Varighet:8 dager
Pris:fra 20.600,-
The Sandpiper Hotel, Barbados

Her kan du se en offisiell video om hotellet: