Southern Palms Beach Club & Resort 4*

“Det rosa hotellet” er et kjent hotell direkte på Doverstranden i St. Lawrence Gap. 
Hotellet er omkranset av en stor og hyggelig hage, og deler av hotellet er bygget i kolonistil. Her er det ekte karibisk atmosfære.
Nyt freden og utsikten fra din private terrasse, eller ta del i underholdningen som finner sted i restaurant- og barområdet nede ved stranden. Flott strand foran hotellet.
Tilbring dagen på en solseng under en palme eller benytt hotellets mangfoldige tilbud av vannaktiviteter som snorkling og vindsurfing. Hotellet har et hyggelig utendørs svømmebasseng, skjønnhetssalong og en restaurant nede ved stranden.
Southern Palms er kjent for sine steelband-konserter hver søndag, og det arrangeres også andre musikkvelder. 
 
Hotellet har 92 rom og suiter i 6 bygninger med varierende størrelse, men alle har samme standard. Alle har balkong eller terrasse mot hagen eller havet, gratis wifi, air condition, hårføner, kjøleskap, vannkoker og satellitt-TV.
 
Romtyper:
Ocean View
Moderne innredet i karibisk dekor, dobbeltrom med to enkelt senger eller king-size seng.
 
Junior Suite
Romslig suite med egen sittegruppe med sovesofa, minikjøkken, spiseområde, takvifter og utsikt mot den kritthvite sanden og det turkise havet.
 
Luxury Suite
Elegant innredet suite med soverom og separat oppholdsrom, spiseområde, takvifte, minikjøkken, kjøleskap og balkong/terrasse med havutsikt.
  
Hotellet passer for: Alle som ønsker et hotell til gunstig pris og nærhet til den livlige delen av Barbados med restauranter og natteliv.

oktober 2019

Southern Palms Beach Club & Resort 4* - priseksempel

Reisemål:Barbados
Gyldig fra:28-10-2019
Gyldig til:15-12-2020
Varighet:8 dager
Pris:fra 12.670,-
Southern Palms Beach Club 3*+

Her kan du se en offisiell video om hotellet: