Sea Breeze 4*

Dette hyggelige og smakfulle hotellet har flott beliggenhet ved stranden. Det ligger i en frodig hage, og er lyst og luftig innredet i tropiske farger. Det er nylig totaloppusset og består av flere bygninger.
Hotellet tilbyr all-inclusive med all drikke inkludert. Du kan velge mellom 6 ulike restauranter og flere barer. Sea Breeze Beach Hotel har to utendørs svømmebasseng, et for voksne og et for familie, boblebasseng, treningssenter, barneklubb og barnebasseng. Det er tilgang til to flotte strender.
Dette er et aktivt hotell med treningsinstruktører, yoga, klubbverter for barn og unge. Spa med mange tilbud. Vinsmaking og mange aktiviteter også for voksne. Barbados Golf Club ligger 4 km fra hotellet. 2 etasjer, ingen heis.

Hotellet har 122 rom. Alle har balkong og utsikt enten til hagen, svømmebassengene eller med utsikt mot havet. Det finnes air-condition, satelitt TV, kjøleskap, gratis wifi, safe, hårføner, kaffemaskin og vannkoker.
 
Romtyper
Standard room med utsikt mot hagen, terrasse eller balkong.
 
Ocean view room med utsikt mot havet og balkong.
Classic two bedroom suite. her er det plass til 5 personer eller 4 voksne og 2 barn
  
Hotellet passer for: Familier med barn i alle aldersklasser, og par som vil ha all-inclusive og mulighet for mange aktiviteter.


Her kan du se en ofisiell video om hotellet: