Ocean Two Resort & Residences 4*

Elegant leilighetshotell med en fredfull beliggenhet i en deilig vik i Dover i St. Lawrence Gap. 
Suitene er romslige og luksuriøst innredet, med eget kjøkken og terrasse. Deilige solsenger ved bassenget, treningsrom, utendørsrestaurant og bar.
Hotellet har også et svømmebasseng på taket, samt solstoler. Dagligvarebutikk i nærheten.
 
Hotellet har 88 rom og suiter. Alle med balkong, utsikt enten mot hagen/innlandet eller mot havet. Alle rom og suiter har air-condition, takvifte, TV, gratis wifi, regndusj, vannkoker, hårtørker, strykejern og strykebrett, safe.
 
Romtyper:
Hotelroom
Pent innredet hotellrom med king-size seng, balkong med utsikt over innlandet.
 
Deluxe Hotel Room
Stort rom med king-size seng, stort bad med Jacuzzi, balkong med utsikt over innlandet.
 
One Bedroom Bay View
Stort separat soverom samt romslig oppholdsrom og eget kjøkken med alle fasiliteter, bad med badekar og dusj, balkong med utsikt over innlandet. 
Smakfullt og lekkert innredet suite.
 
One Bedroom Oceanfront Suite
Stort soverom samt romslig oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning, bad med badekar og dusj, balkong med full havutsikt. Smakfullt og lekker innredet suite.
 
Two Bedroom Bay View Suite / Two Bedroom Oceanfront Suite
Perfekt for barnefamilier eller flere som reiser sammen. To separate soverom med king-size senger, et bad til hvert soverom – det ene med badekar, et soverom har egen balkong, det andre soverommet har utgang til hovedbalkongen, stort kjøkken og oppholdsrom med spiseplass og komfortabel sittegruppe.
 
Hotellet passe for: Ocean Two er et sted som passer for både familier og par, eller den som reiser alene. Her kan man nyte late dager på stranden eller ved bassenget eller være aktive med blant annet vannsport.

Her kan du se en offisiell video om hotellet: