Little Good Harbour 3*+

Dette hyggelige leilighetshotellet ligger i en skråning, to minutter fra stranden. Har pene suiter av ulik størrelse med utsikt over hagen og utendørsbassenget eller havet. 
Hotellets sjømatrestaurant Fish Pot er en uformell restaurant hvor du kan nyte utsøkt sjømat mens du beundrer utsikten over det karibiske hav.
Leilighetene/suitene er fordelt i forskjellige bygninger. Anlegget har to utendørs svømmebasseng og et lite spa med massasje.
St. Nicholas Abbey og surfeområdet Bathsheba/Soup Bowl ligger i nærheten.
Byen Speightstown ligger 10 min unna, og byr på restauranter, kaféer, gallerier samt dykking og annen vannsport.
 
Hotellet har 18 suiter. Alle er store med balkong eller terrasse,  komfortabel sittegruppe med utsikt over hagen, og fullt utstyrt kjøkken. De lyse rommene er smakfullt innredet i sjøfarger med trebjelker i taket og kurvmøbler. Air-condition, satellitt TV, gratis WiFi, safe, hårføner. To etasjer, ingen heis.
 
 
Romtyper: 
One-bedroom garden suite med king-size seng og oppholdsrom med utsikt mot hagen.
 
Two bedroom garden suite med to soverom – ett med king-size seng og ett med to enkeltsenger og oppholdsrom med utsikt mot hagen.

Three bedroom suite med havutsikt beliggende ved siden av restauranten. Romslig leilighet med plass til åtte personer. Stort kjøkken og oppholdsrom.
 
Vår bedømming:
Passer godt for dem som ønsker aktiv ferie. Par, vennegrupper og store familier.


oktober 2018

Little Good Harbour 3*+ - priseksempel

Reisemål:Barbados
Gyldig fra:07-10-2018
Gyldig til:31-08-2019
Varighet:8 dager
Pris:fra 10.465,-
Little Good Harbour 3*+

Her kan du se en offisiell video om hotellet: