Fairmont Royal Pavilion 5*

Dette elegante rosa hotellet ligger i en stor, tropisk hage, to km fra Holetown by i St James. Alle rommene har utsikt til den vakre hvite sandstranden. Hele hotellet har nylig gjennomgått en totalrenovering, og de lekre rommene og suitene er innredet i tropisk stil.
Det finnes to restauranter som serverer internasjonal og karibisk mat, samt to barer. Hotellet tilbyr ulike vannaktiviteter som kanopadling, dykking, fiske og snorkling. Gjestene har tilgang til treningsstudio, tennisbaner, lån av bærbar PC, og en gavebutikk. Sertifisert barnevakt tilbys mot et pristillegg. Hotellet ligger kun en fem minutters kjøretur fra golfbanen Royal Westmoreland
 
Hotellet har 72 rom og suiter. Rommene ligger i to tre-etasjers bygninger. Alle med balkong eller terrasse og havutsikt. Det finnes heis. De dyreste suitene har butlerservice inkludert. Det finnes mange varianter av suiter.
Alle rom og suiter inneholder sittehjørne, air-condition, satellitt TV, DVD spiller, gratis WiFi, kjøleskap, safe, hårføner, badekåpe, kaffemaskin og tekoker.
 
Romtyper
Deluxe room med havutsikt, terrasse eller balkong.
 
Beachfront Junior suite, terrasse eller balkong.
 
Hotellet passer for:
Et vakkert hotell som passer for alle.
Stille og fredelig for dem som ønsker det, og med mange aktiviteter for dem som ønsker det. Nærheten til Holetown er et ekstra pluss.

Priser vil bli publisert om kort tid. Ønsker du et tilbud nå kontakt oss på 21995600 eller info@vistatravel.no.​

Her er en offisiell video om hotellet: