Cruise fra Barbados

Kombiner oppholdet på Barbados med et cruise i Karibia, og få med deg flere av de fantastiske øyene som ligger i dette området av verden. To rederier har seilinger ut fra Barbados;  seilskuterederiet Star Clippers og det luksuriøse rederiet Silversea.
Star Clippers
Et cruise med Star Clippers er en kombinasjon av luksuriøs avslapning og gamle seilskiptradisjoner. Det betyr blant annet at gjestene får være med på å sette seil og stå ved roret. Alle skipene har en elegant spisestue uten fast bordsetning, den trivelige Tropical Bar, pianobar og et bibliotek i edvardiansk stil. Om bord er det en avslappet og uformell atmosfære. Det er ingen faste tidsplaner, slik at gjestene velger selv hva dagene og kveldene skal brukes til.
 
Silversea
Silverseas skip er et perfekt eksempel på hvor komplett et skip av denne størrelsen kan være. Med kun 296 gjester, nydelige utvendige suiter og romslige fellesarealer, er skipene blant de lekreste og triveligste som seiler i cruisefart. Tidløst elegant og luksuriøst avslappet, en følelse av å være om bord på en yacht, men med plass, fasiliteter og variasjon som på et mye større skip. Maten og underholdningen holder høy standard. For ikke å glemme personalet - de er genuint interessert i sine gjester, og sørger for en varm og personlig service.

Seilingsruter
Star Clipper
Royal Clipper seiler fra Barbados på to forskjellige ruter, begge vinteren 2018/2019 samt 2020.
 
Windward Island   
Seilingsruten inkluderer: Barbados, St Lucia, Domenica, Antigua, St. Kitts, Iles des Saintes, Martinique, Barbados.
 
Grenadinene
Seilingsruten inkluderer: Barbados, Grenadinene, Grenada, Tobago Cays, St. Vincent, Bequia, Martinique, St Lucia, Barbados.
 
Silversea seiler ut fra Barbados på følgende seilingsruter :
 
Silver Whisper: Barbados, San Juan /Puerto Rico. Skipet besøker Grenada, Antigua, Roseau, St . John, St. Kitts, St. Barthelemy,  
 
Silver Spirit: Barbados, San Juan/Puerto Rico. Skipet besøker : Mayreau Island, St Lucia, Fort-de Franc, St John, St. Maarten, St. Barthelemy.
 
Silver Wind: Barbados tilbake til Barbados
Skipet besøker Antigua, St. Lucia, Les Anse dÀrlets, St. Barthelemy, Roseau, Bequia


Kontakt Vista Travel  for kataloger og informasjon.