Skip to main content

4+ sengeplasser - Le Boat


Symbolene over er benyttet i beskrivelsen av båtene som forklaring på fasiliteter og funksjoner.

Nedenfor finner du noen av båtene til Le Boat som har 4+ sengeplasser. Med 4+ menes det at de har lugar/sengeplass til 4 personer, samt oppredningsmulighet for flere i salongen.

Fritekstsøk

Horizon 2

Horizon 2En ny og romslig båt for par og små familier.

Den nye cruiseren til Le Boat har blitt designet med tanke på ferierende par. De som er på jakt etter en båt med høyere standard og flere funksjoner, har nå det perfekte alternativ.Interiør & Saloon
Romslig og komfortabelt interiør med god takhøyde.
Store skyveglassdører bak til utendørs sittegruppe, for en 360 graders utsikt fra salongen.
Det fullt utstyrte kjøkkenet inkluderer en ovn, komfyr, kjøleskap, mikrobølgeovn, og høy kvalitet på utstyr og redskaper.
Air-cooling i salongen + USB porter.
 
Lugarer & Bad
En lys og romslig fremre lugar med konvertibel dobbel/enkeltseng(er).
En mindre lugar for to passasjerer eller for ekstra lagring. Versjonen 2-S har mulighet for oppredning til en person i salongen.
Ett bad med separat dusj og elektrisk toalett. Versjonen 2-S har to bad.
Individuelt styrt air-cooling + USB-porter i begge lugarer.
 
Soldekk & fasiliteter
Romslig soldekk («fundeck») med solplass, bord, vask, ambient belysning, BBQ stekeplate og dusj. Stor avtagbar kalesje (bimini/solskjerm).
Baug og akter propeller for enklere håndtering.
Utvendig dekk bak med sitteplasser og enkel tilgang til vannet.
MP3 underholdningssystem - vanntette høyttalere.
Soldekket har belysning og 12V kontakter.
 
Sikkerhet og navigasjon
Stor kant langs båten for enkel og sikker tilgang under manøvrering.
Stort rom akter som er sikret med dør, ideelt for barn.
2 styreposisjoner, inne og ute.
Baugpropell og akterfremdrift for enklere manøvrering.
Rorstillingsviser & GPS Speed sensor for en optimal håndtering av båten.Sengeplasser: Horizon; 4, 1 hovedlugar + 1 mindre lugar. Horizon 2-S; 5 (4+1) 1 hovedlugar + 1 mindre lugar og en person i salongen.
Størrelse: 11,5m x 4,2m
Tilgjengelig: Horizon; Frankrike - i alle regioner. Nederland, Tyskland, Italia, England og Irland.
Horizon 2-S; Frankrige - regionene Canal du Midi, Lot, Burguns France-Comté & Nivernais Loire; Italia; Nederland og Ireland

Her kan du se en video om båttypen Horizon:

Vision 2

Vision 2Vision-2 båtene har flåtens beste teknologi. De har blant annet joystick-styring, noe som gjør at de er svært enkle å manøvrere.

En av Le Boats mest luksuriøse båter har en nydelig salong med panoramavinduer, et velutstyrt kjøkken, samt stort soldekk. Det finnes to lugarer med enkeltsenger som kan konverteres til dobbeltseng. I tillegg er det en sofa i salongen, som kan gjøre om til en ekstra soveplass. Dette gjør Vision-2 til en ideell familiebåt.Sengeplasser: 6 (4+2) 2 lugarer + salongen.
Størrelse: 14,97m x 4,65m

Tilgjengelig: Frankrike, Canal du Midi.

Merk: På Vision båtene er det obligatorisk å være minimum tre erfarne voksne om bord.

Royal Mystique

Royal Mystique


 

Dette er en førsteklasses båt med høy standard, komfort og plass.  Den er derfor et perfekt valg for to par som vil dra på båtferie sammen.Royal Mystique har alle de samme funksjonene som sin søsterbåt Mystique: air-condition, oppvarming, stort soldekk med grill, og en liten kjøleboks. Båten har to usedvanlig romslige dobbeltlugarer. Den fremre har stor dobbeltseng, mens lugaren akterut har to enkeltsenger som kan settes sammen. Begge har eget bad.Sengeplasser: 6 (4+2) 2 lugarer + salongen.
Størrelse: 11m x 4m

Tilgjengelig: alle regioner i Frankrike, Italia, Belgia, England, Nederland og Irland.

Tango

Tango


 

Det store soldekket inviterer til både avslapning og sosialt samvær.
Båten har sidepropeller, som gjør manøvreringen enkel og morsom.De to lugarene har ekstra lange senger, som kan gjøres om til dobbeltseng. I tillegg kan det res opp i salongen. Vifter er tilgjengelig. Båten har stor salong med radio, MP3-spiller og USB-tilkopling. Den har et flott soldekk, med badeplattform akterut.Sengeplasser: 6 (4+2) 2 lugarer + salongen.
Størrelse: 11,45m x 3,81m

Tilgjengelig: alle regioner i Frankrike (unntatt Charente), England.

Caprice

CapriceIdeell for små familier.Store skyvedører akterut gjør at du kan spise inne, samtidig som du nyter den flotte utsikten.Sengeplasser: 6 (4+2) 2 lugarer + salongen.
Størrelse: 12m x 3,81m

Tilgjengelig: Alle regioner. Vær oppmerksom på at båten ikke kan kjøre på Lough Allen Canal i Irland.

Den fremre kabinen har separate senger som kan konverteres til  dobbeltseng (unntatt i Tyskland og i Loire-dalen i Frankrike)

Clipper

Clipper

Båttypen Clipper passer for et reisefølge på opptil 6 personer.Båttypen har en kabin med dobbeltseng og tilhørende bad i front og en med konvertibel dobbeltseng (kan gjøres om til to enkeltsenger) og tilhørende bad plassert bak i båten. I tillegg er det mulig å re opp for to personer i salongen.Soldekk.Sengeplasser: 6 (4+2) 2 lugarer + salongen.
Størrelse: 11m x 3,90m

Tilgjengelig: Frankrike (alle regioner), Tyskland, Nederland, Italia, Skottland og Irland (untatt Lough Allen Canal).

Corvette (A & B)

Corvette (A & B)Corvette er en båttype som egner seg godt for fire voksne/to par som skal på tur. Båttypen har en lugar i front og en i bakre del. Begge med egne bad med dusj. Store vinduer lyser opp salongen, som også har  radio/CD-spiller (noen båter har flatskjerm-TV/DVD-spillere). 

Sengeplasser: 4, fordelt på to kabiner.
Størrelse: 11,35m x 3,81m

Tilgjengelig: Frankrike (alle regioner untatt Charente), Belgia, Italia, Irland og Nederland.

Forskjellen på Corvette A og Corvette B er at B-modellen har køyeseng i bakre lugar. A-modellen har to enkeltsenger som kan slås sammen til dobbel.