Skip to main content

2+ sengeplasser - Le Boat


Symbolene over er benyttet i beskrivelsen av båtene som forklaring på fasiliteter og funksjoner.

Nedenfor finner du noen av båtene til Le Boat som har 2+ sengeplasser. Med 2+ menes det at båtene har lugar/sengeplass til 2 personer, samt oppredningsmulighet for flere i salongen.

Fritekstsøk

Horizon 1

Horizon 1En ny og romslig båt for par og små familier.

Den nye cruiseren til Le Boat har blitt designet med tanke på ferierende par. De som er på jakt etter en båt med høyere standard og flere funksjoner, har nå det perfekte alternativ.Interiør & Saloon
Romslig og komfortabelt interiør med god takhøyde.
Store skyveglassdører bak til utendørs sittegruppe, for en 360 graders utsikt fra salongen. Det fullt utstyrte kjøkkenet inkluderer en ovn, komfyr, kjøleskap, mikrobølgeovn og høy kvalitet på utstyr og redskaper. Air-cooling i salongen + USB porter.

Lugarer & Bad
En lys og romslig fremre lugar med konvertibel dobbel/enkeltseng(er). En mindre lugar for to passasjerer eller for ekstra lagring. Mulighet for oppredning til en person i salongen.
Ett bad med dusj og toalett. Individuelt styrt air-cooling + USB-porter i begge lugarer.

Soldekk & fasiliteter
Romslig soldekk med solmadrass, bord, vask, ambient belysning og BBQ stekeplate. Stor avtagbar kalesje (bimini/solskjerm).
Baug og akter propeller for enkel håndtering. Utvendig dekk bak med sitteplasser og enkel tilgang til vannet. MP3 underholdningssystem - vanntette høyttalere. Soldekket har belysning og 12V kontakter.

Sikkerhet og navigasjon
Stor kant langs båten for enkel og sikker tilgang under manøvrering.
Stort rom akter som er sikret med dør, ideelt for barn.
2 styreposisjoner, inne og ute.
Baugpropell og akterfremdrift for enklere manøvrering.
Rorstillingsviser & GPS Speed sensor for en optimal håndtering av båten.Sengeplasser: (4+1) 1 hovedlugar + 1 mindre lugar og en person i salongen.
Størrelse: 11,5m x 4,25m
Tilgjengelig: Alle cruiseregioner untatt Lough Allen Canal i Irland

Cirrus (B)

Cirrus (B)Mindre båt for to voksne og to barn.Cirrus B er en populær båt i Le Boats flåte. Her er det plass nok til at et par eller en liten familie kan bo komfortabelt.
Den bakre dobbeltlugaren, samt den store salongen med en sovesofa og en spisekrok som kan konverteres til en enkeltseng, gjør denne båten til et perfekt valg for de som er flere enn to, og vil ha en rimeligere båt.Sengeplasser: 4 (2+2 barn) / 1 lugar + salong.
Størrelse: 8,80m x 3,60m.

Tilgjengelig: alle regioner i Frankrike (unntatt Lot & Bretagne), Tyskland, Nederland og Belgia.