Skip to main content

10+ sengeplasser - Le Boat


Symbolene over er benyttet i beskrivelsen av båtene som forklaring på fasiliteter og funksjoner.

Nedenfor finner du noen av båtene til Le Boat som har 10+ sengeplasser. Med 10+ menes det at båtene har lugar/sengeplass til 10 personer, samt oppredningsmulighet for flere i salongen.

Fritekstsøk

Horizon 5

Le Boats største og nyeste båt

Den nye cruiseren til Le Boat (lansert 2018) har blitt designet med tanke på ferierende par. De som er på jakt etter en båt med høyere standard og flere funksjoner, har nå det perfekte alternativ.

Interiør & Saloon
Romslig og komfortabelt interiør med god takhøyde.
Store skyveglassdører bak til utendørs sittegruppe, for en 360 graders utsikt fra salongen. Det fullt utstyrte kjøkkenet inkluderer en ovn, komfyr, kjøleskap, mikrobølgeovn, og høy kvalitet på utstyr og redskaper. Air-cooling i salongen + USB porter.
 
Lugarer & Bad
Én dobbeltlugar i front. Fire lugarer på sidene med konvertible dobbel/enkeltsenger. Alle kabiner har egne bad med toalett. Individuelt styrt air-cooling + USB-porter.
 
Soldekk & fasiliteter
Romslig soldekk («fundeck») med solplass, bord, vask, ambient belysning og BBQ stekeplate. Stor avtagbar kalesje (bimini/solskjerm). Baug og akter propeller for enklere håndtering.
Utvendig dekk bak med sitteplasser og enkel tilgang til vannet. MP3 underholdningssystem - vanntette høyttalere. Soldekket har belysning og 12V kontakter.
 
Sikkerhet og navigasjon
Stor kant langs båten for enkel og sikker tilgang under manøvrering. Stort rom akter som er sikret med dør, ideelt for barn. 2 styreposisjoner, inne og ute. Baugpropell og akterfremdrift for enklere manøvrering. Rorstillingsviser & GPS Speed sensor for en optimal håndtering av båten.

Sengeplasser: 12 (10+2) 1 hovedlugar i front + 4 lugarer på sidene og to person i salongen. Bordet i salongen senkes på en enkel måte (i høyde og i ett med benkene) og putene er formet så når de legges ned danner de en seng. 
Størrelse: 14,63m x 4,1m
Tilgjengelig: Frankrike - alle regioner (unntatt Bretagne, Charente, kan ikke cruise på Baïse-elven i Aquitaine), Tyskland,  Nederland, Irland (ikke Lough Allen Canal) og Canada.
Merk: rundt salongbordet er det kun komfortabel plass til 10 personer. På soldekket er det enkelt plass til minst 12 personer. 

 

Her kan du se en video om båttypen:

Grand Classique
Med denne stilige båten kan du cruise helt uanstrengt langs avslappende vannveier.


Sengeplasser: 12 (10+2)
2 lugarer med konvertible twin / dobbeltsenger
2 lugarer med køyesenger
1 lugar i front med dobbeltseng
3 bad

Størrelse: 14,97m x 4,65m

Tilgjengelig: Alle regioner i Frankrike (unntatt Aquitaine), Tyskland og Nederland.