Informasjon vedrørende koronaviruset

I henhold til situasjonen med koronaviruset følger informasjon om hvordan du kan forholde deg.
Utenriksdepartementet gjør nye unntak fra reiserådet som fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. De nye unntakene gjelder for enkelte land i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli.

Fra og med 15. juli vil følgende land og regioner i Norden og land i EØS/Schengen-området være unntatt fra Utenriksdepartementets reiseråd som fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land:
Belgia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Færøyene, Grønland, Hellas, Irland, Island, Italia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Malta, Nederland, Polen, Slovakia, Slovenia, Spania, Storbritannia, Sveits, Tsjekkia, Tyskland og Østerrike samt regionene Blekinge, Kronoberg og Skåne i Sverige.

Unntakene fra reiserådet gjelder land og regioner som tilfredsstiller Folkehelseinstituttets smittekriterier. De landene i EØS/Schengen-området som UD fortsatt fraråder reiser som ikke er strengt nødvendig til er: Bulgaria, Kroatia, Luxembourg, Portugal, Romania, deler av Sverige (se unntak over) og Ungarn.

Våre avganger som ikke lenger omfattes av reiserådene vil som utgangspunkt gå som normalt.

Informasjon vedrørende tilbakebetalinger av penger
Fredag 24. april besluttet norske myndigheter en tre måneders utsatt tilbakebetalingsfrist for selskaper i reisebransjen, mot det normale 14 dager. Dette gjelder alle pakkereiser som avbestilles eller avlyses i perioden 1. mars til 14. juni 2020. Det vil i praksis si at Pakkereiselovens regel om 14 dagers tilbakebetalingsfrist er overstyrt, og at vi som reisearrangør har lengre tid på å tilbakebetale utestående beløp til kundene våre (jfr. Lov om endringer i verdipapirhandelloven av 24.03.2020). I en meget krevende og vanskelig situasjon er ikke dette en optimal løsning, verken for oss eller for deg som kunde, men dessverre helt nødvendig.
Les mer på regjeringen.no
 
Som kunde av Vista Travel er du alltid dekket av Pakkereiseloven og vi har stilt lovpålagt garanti til Reisegarantifondet, noe som beskytter alle våre reisende.

 
Denne siden oppdateres fortløpende.
Sist oppdatert 10.07..2020