Thailand - Hua Hin

Synes du vinteren blir for mør og lang? Hva med å bytte snø, kulde og korte dager med sol og varme i tropiske strøk? Vista Travel tar deg med til Hua Hin ved Siambukten i Thailand. 

Vista Travel samarbeider med den lekre 5-star resorten Evason Hua Hin. Perfekt for par, bryllupsreisende, familier og de som ønsker langtidsferie i Thailand. 

Hua Hin er en herlig blanding av by og feriested med sin kosmopolitiske atmosfære, livlige markeder, smakfulle gaterestauranter og lange strender. Byen er kjent som Thailands første og mest fasjonable feriested, den dag i dag ferierer kongefamilien i ett av de to sommerpalassene, tre kilometer nord for byen.

Byen byr på opplevelser som:
  • Rajabhakti Park – statuer av syv prominente Thai konger.
  • Hua Hin Jernbanestasjon – kjent som landets vakreste. Trebygning som tidligere var en kongelig paviljong. Gjenoppbygget i Hua Hin 1968
  • Hua Hin nattmarked – Petchkasem Road, åpent cirka kl. 18–23.
  • Statue av Luang Pu Thuat – mirakelmunken, ved templet Huay Mongkol.

Klima
Hua Hin har et tropisk klima med kun små temperatursvingninger gjennom året. Perioden januar–april tilhører den tørre perioden og byr på gjennomsnittlige dagstemperaturer på 26–28 grader. Dog er dette en del av Thailand som kan besøkes hele året da området ikke er like utsatt for sesongvariasjoner i været.