Foreldrepermisjon

Hva med å tilbringe deler av foreldrepermisjonen i utlandet? Da er Mauritius et trygt og fornuftig valg. Vista Travel samarbeider med MJ Holidays som har to resorter på øya som passer perfekt for denne type ferie. 
 
  • Mythic Suites & Villas
  • Marguery Villas


Mythic Suites & Villas:

Denne nyåpnede resorten ligger i Grand Gaube, et lite sted på nordkysten av Mauritius, hvor en behagelig vind og stabilt klima gjør oppholdet perfekt. Mythic Suites & Villas ligger 15 kilometer fra turistmetropolen Grand Baie og kun 500 meter fra den bortgjemte stranden Grand Gaube. Resorten har en rekke suiter og villaer som passer perfekt for barnefamilier.

Junior Suites:
Junior Suites finnes med 1, 2 eller 3 soverom og stort baderom med italiensk dusj. Stue/spisestue har en åpen kjøkkenløsning og direkte tilgang til balkong eller terasse med en privat hage. Fra juniorsuitene er det kort vei til det store svømmebassenget. 

Hovedsoverommet har king-size seng, TV og safe. De to andre soverommene har separate senger som kan slås sammen til en dobbeltseng. Kjøkkenet har fryser, kjøleskap, mikrobølgeovn, induksjonsovn, Nespresso maskin og vannkoker. Stor flatskjerm TV i stuen og free WIFI i hele suiten. Suitene har air-condition. 

Størrelse Junior Suites:
1-bedroom (95
2 bedroom (117)
3-bedroom (137

Mythic Suites & Villas har også noen større Penthouse Suiter og Elegance Villaer. Pris på forspørsel. 

Annet:
På resorten finner du restaurant L'Atelier, treningsrom, bibliotek, yoga class og spill for barn. Mulighet for leie av sykkel og grill. Concierge på hotellet kan hjelpe med barnevakt, skreddersydde aktiviteter, golf og bestilling av egen kokk i suiten. 

Marguery Villas:

Denne veletablerte resorten ligger i Tamarin, et rolig og velstående sted på vestkysten av Mauritius, ikke så langt fra den langt mer travle turistbyen Flic-En-Flac. Vestsiden av øya ligger i le for vinden og har noen av de fineste strendene på Mauritius. Resorten ligger 5 minutter gåtur fra La Preneuse Beach, en fredelig strand med få turisthoteller. Ikke langt unna finner du Flic-En-Flac stranden, en av de lengste og fineste på hele Mauritius. Tamarina Golf Club, en av de beste golfbanene på øya, er i nærheten av resorten. 

Superior Villas:
Superior Villas finnes med 1, 2 eller 3 soverom og baderom med italiensk dusj. Stue/spisestue har en åpen kjøkkenløsning og direkte tilgang til terasse med en privat hage. Villaene har private pool. 

Hovedsoverommet har dobbeltseng, TV, hårtørker, safe og ligger i første etasje. De andre soverommene ligger i andre etage og har separate senger og egne bad. Kjøkkenet har mikrobølgeovn, kjøleskap, fryser, induksjonsovn og vannkoker. Stor flatskjerm TV i stuen og free WIFI i hele suiten. Air-condition. 

Størrelse:
Superior Villa 1 bedroom (91
Superior Villa 2 bedrom (112)
Superior Villa 3 bedroom (132m²)

Marguery Villas har også noen betydelig større Deluxe Villas og Prestige Villas. Pris på forespørsel. 

Annet:
Resorten har en Food Corner, Le 64, som er åpent kl 08-20, og som tilbyr mindre retter, cocktails og iskrem for barna. Til enhver tid kan du bestille a-la carte som kan serveres i villaene. Eller du kan få en privat kokk inn i villaen som lager mat for dere. 

Hotellet har gym, bibliotek, concierge service og kids club. Yoga og spa behandling er mulig å bestille.