Bryllupsreise Mauritius

Mauritius er med sine lange hvite sandstrender, grønne palmer og azurblått hav, det perfekte reisemål for en romantisk og uforglemmelig bryllupsreise. 
På Mauritus får bryllupsreisende store rabatter på mange hoteller, i enkelte tilfeller gratis opphold for bruden. Det er ofte inkludert en rekke goder som oppgradering av rom, romantisk middag, sprudlende ved ankomst, spa behandlinger og gave på rommet. Vielsesattest må ikke være eldre enn 12 måneder. 

Bryllupstilbudene varierer fra hotell til hotell så kontakt oss for detaljer. Vi gleder oss til å arrangere en uforglemmelig bryllupsreise for dere.

Vielse på Mauritius

Gi hverandre et JA i vannkanten på eksotiske Mauritius og tre inn i ektestanden uten å tenke på bordplan, bryllupsmeny eller invitasjoner. De fleste hoteller har rimelige bryllupspakker som dekker sted for vielse, brudebukett, bryllupskake, fotograf og noen dekorasjoner. Denne standardpakken kan, mot tillegg i prisen, utvides med blomster, musikk, bryllupsmiddag, champagnefrokost, frisør eller manikyr/pedikyr. Be oss om tilbud på bryllupspakke.

Noen praktiske opplyninger i forbindelse med vielse på Mauritius:
 
  • Vi må ha kopi av pass i 2 eksemplarer. 
  • Fødselsattest på engelsk (fås på folkeregisteret).
  • Hvis en av dere har vært gift tidligere må følgende skaffes på engelsk: gammel vielsesattest, skilsmissepapirer, evt dødsattest. 

Vi tar ansvar for å sende disse dokumentene til Mauritius minst 8 uker før avreise.

3-4 dager før vielsen vil en bryllupskoordinator fra vår lokale agent ledsage dere til hovedstaden Port Louis for å registrere og signere alle papirer. Det tar 3 arbeidsdager å få utstedt offisiell vielsesattest (apostille) etter at vielsen har funnet sted.

Administrasjonutgifter for en vielse på Mauritius koster fra ca kr 6 500 per par. I tillegg kommer bryllupspakker på hotellene. 

En vielse på Mauritius er gyldig i Norge, men vielsesattesten må sendes til likningskontoret etter hjemkomst slik at vielsen blir registrert i Norge.