The Sandpiper 5*

The Sandpiper på Barbados er et eksklusivt og fasjonabelt hotell som er medlem av Small Luxury Hotels of the World. Hotellet ligger rett på stranden, har flotte boenheter og et meget høyt servicenivå.

The Sandpiper ligger ved en vakker, hvit sandstrand og kun 5 minutters gåavstand fra den lille byen Holetown som byr på eksklusiv shopping og hyggelige kaféer. Hotellet består av flere mindre bygninger i en vakker og meget frodig hage. Du finner utendørs svømmebasseng, treningsrom og terasse med solsenger samt en anerkjente restauranter som serverer internasjonal meny.
 
Hotellet har 50 rom og suiter, alle med balkong eller terrasse. Her bor du i store suiter i 2. etasjers hus med separate soverom, oppholdsrom, kjøkken og en stor terrasse. Alle rom og suiter har air-condition, kjøleskap, gratis wifi, safe, hårføner og badekåper.
 
Romtyper:
Garden View Room
Rom med king-size seng.
 
One Bedroom Suite
Suite med king-size seng eller to enkeltsenger.

Hotellet passer for: The Sandpiper er et romantisk og vakkert hotell. Perfekt for bryllupsreise eller deg som ønsker å slappe av i vakre omgivelser. Et hotell for den kresne som setter pris på herlige matopplevelser og god service. Nærheten til Holetown er et ekstra pluss.

Her kan du se en offisiell video om hotellet: