Southern Palms Beach Club 4*

“Det rosa hotellet” er et ikonisk hotell beliggende direkte på den flotte stranden Dover Beach i St. Lawrence Gap. Et hotell som kombinerer det yrende folkelivet i "The Gap" med late soltimer på stranden. Southern Palms Beach Club er bygget i karibisk kolonistil og er omkranset av en stor og hyggelig hage. Tilbring dagen på en solseng under en palme eller benytt hotellets mangfoldige tilbud av vannaktiviteter som snorkling og windsurfing. Hotellet har utendørs svømmebasseng, skjønnhetssalong og en restaurant nede ved stranden.
 
Hotellet har 92 rom og suiter i 6 bygninger med varierende størrelse, men alle har samme standard. Alle har balkong eller terrasse mot hagen eller havet, gratis wifi, air condition, hårføner, kjøleskap, vannkoker og satellitt-TV.
 
Romtyper:
Ocean View
Moderne innredet i karibisk dekor, dobbeltrom med to enkelt senger eller king-size seng.
 
Junior Suite
Romslig suite med egen sittegruppe med sovesofa, minikjøkken, spiseområde, takvifter og utsikt mot den kritthvite sanden og det turkise havet.
 
Luxury Suite
Elegant innredet suite med soverom og separat oppholdsrom, spiseområde, takvifte, minikjøkken, kjøleskap og balkong/terrasse med havutsikt.
  
Hotellet passer for: Alle som ønsker et hotell til gunstig pris og nærhet til den livlige delen av Barbados med restauranter og natteliv.

Her kan du se en offisiell video om hotellet: