Sea Breeze Beach House 4*

Dette hyggelige og smakfulle hotellet har en flott beliggenhet rett på stranden. Det ligger i en frodig hage, og er lyst og luftig innredet i tropiske farger.


Hotellet tilbyr all inclusive med drikke inkludert. Du kan velge mellom seks ulike restauranter og barer. Sea Breeze Beach House har nylig blitt renovert og byr på tre svømmebasseng, jacuzzi, treningssenter og barneklubb. Her bor du med direkte tilgang til  300 meter strandlinje mot Det karibiske hav.

Dette er et aktivt hotell med treningsinstruktører, yoga, klubbverter for barn og unge. Barbados Golf Club ligger 4 km fra hotellet og skulle du ønske avslapning har hotellet et meget bra spa senter. Hotellet ligger over 2 etasjer, uten heis.

Hotellet har 78 renoverte rom og 44 nye suiter, som rangerer fra Oceanfront Junior Suites til suiter med to, tre og fire soverom. Alle har balkong og utsikt enten til hagen, svømmebassengene eller havet. Det finnes air-condition, satelitt-TV, kjøleskap, gratis wifi, safe, hårføner, kaffemaskin og vannkoker.
 
Romtyper:
Classic Standard Room 
Rom med utsikt mot hagen, terrasse eller balkong.
 
Ocean View Room
Rom med utsikt mot havet og balkong.

Classic Two Bedroom Suite
Suite 
med plass til 5 personer eller 4 voksne og 2 barn.
  
Hotellet passer for: Familier med barn i alle aldersklasser, og par som vil ha all inclusive og mulighet for en rekke aktiviteter.