Hilton Barbados 4*+

HIlton Barbados Resort ligger flott og sentralt til i Needham's Point, rett på stranden og kun tyve minutters gåavstand fra hovedstaden Bridgetown. Hilton Barbados Resort er øyas største hotell, hvor rommene er fordelt i to fløyer. De renoverte rommene er store, romslige og innredet i elegant og moderne stil. Her finner du to private sandstrender, et tropisk utendørsbasseng med eget barnebasseng, jacuzzi, badstue og poolbar.

Hotellet har to restauranter; The Grille som tilbyr gourmetkjøkken og Lighthouse Terrace som har en uformell atmosfære samt en strandrestaurant. Her finnes tennisbaner, treningssenter med diverse klasser, vannsportssenter to barer og et spa.
 
Hotellet har 355 nyrenoverte rom. Alle med balkong og havutsikt, aircondition, satellitt-TV, gratis wifi, safe og hårføner. 
 
Romtyper:
Bay View Rom
Superior rom med utsikt mot Bridgetown og Carlisle Bay.

Ocean View Rom 
Superior rom med utsikt over Det karibiske hav.

Premium Ocean View
Rom beliggende i en av de tre øverste etasjene med havutsikt.

Panoramic View Corner Suite 
Stor, luksuriøst innredet suite med et soverom og separat oppholdsrom. To balkonger.
 
Hotellet passer for: De som ønsker en flott beliggenhet rett på stranden med gangavstand til øyas hovedstad. Passer fint til både par, venner og familier som enten ønsker avslapning eller mulighet for en rekke aktiviteter.

Her kan du se en offisiell video om hotellet: