Beach View 4*

Et meget bra leilighetshotell på vestkysten med fantastiske tilbakemeldinger. Flott beliggenhet og smarte boenheter. Rett og slett god valuta for pengene. 

Rommene/leilighetene er romslige og pent innredet med egne kjøkken i ulike størrelser samt terrasse/balkong. Solsenger ved de 4 bassengene, treningsrom, et lite spa, utendørsrestaurant og liten kaffebar. Kort kjøretur fra Holetown. 

Alle leiligheter har terasse/balkong, air-condition, vaskemaskin, TV/DVD, gratis wifi, iPod docking station, hårtørker, strykejern og strykebrett, safe og badehåndklær. Kjøkkenet har mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, ovn og kaffemaskin.
 
Romtyper:
Hotel Room (56 kvm)
Pene nyrenoverte hotellrom med karibiske farger, king-size seng, lite kjøkken med det mest nødvendige og balkong/terasse. Deler vaskemaskin med et annet Hotel Room. Badet har dusj. 

One Bedroom Apartment Suite (92 kvm)
L
eilighet består av stort soverom med kingsize seng samt stue med åpen kjøkkenløsning, bad med badekar og dusj, balkong med havutsikt. Smakfullt og lekker innredet leilighet. Max 2 voksne + 1 spedbarn. 
 
Two Bedroom Apartment Suite (130 kvm)
Perfekt for liten barnefamilie eller 3-4 voksne som reiser sammen. To separate soverom med king-size senger, begge med bad og dusj. Soverom nr 2 kan fås med seperate senger. Max 4 voksne + 1 spedbarn. 

Three Bedroom Apartment Suite (167 kvm)
Perfekt for stor familie eller 5-6 voksne som reiser sammen. Tre separate soverom hvor 2 har kingsize senger og den siste separate senger. Et bad med badekar og dusj og et bad med dusj som deles av de to andre rommene. Max 6 voksne + 1 spedbarn. 

Beach View har også nye luksuriøse suiter samt nye veldig flotte Beach Villas som du kan forespørre om pris. 
 
Hotellet passer for: Beach View er et leilighetshotell som passer for både familier og par, men spesielt for venner som vil reise og bo i sammen. Høy standard og veldig personlig service.