Safari og strand i Sør-Afrika - 5*

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Sør-Afrika
 • Gyldig fra
  01-01-2020
 • Gyldig til
  31-12-2020
 • Varighet
  7 dager
 • Overnatting
  Lodge
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 23.300,-
Du starter din Sør-Afrika reise ved Amakhosi Safari Lodge, en privat 5* lodge som ligger i Amakhosi Private Game Reserve, og som kan friste med et variert dyreliv. Turen avsluttes med noen netter på luksuslodgen Thonga Beach Lodge som ligger vakkert til på kysten i iSimangaliso våtmarksområde. 

Program:
Dag 1: Durban  - Amakhosi Private Game Reserve
Ved ankomst Durban blir du møtt av vår samarbeidspartner som hjelper med å laste bagasjen din inn i transferbilen. Reisen går videre mot Amakhosi Private Game Reserve, drøye 4 timers kjøring, hvor det blir innsjekking på Amakhosi Safari Lodge og tid til å slappe av resten av dagen.

Amakhosi Safari Lodge ligger i hjertet av Zululand, ved bredden av Mkuze elven i Amakhosi Private Game Reserve. Lodgen henter mye inspirasjon fra sin Zulu arv og har 6 River Suites og 2 Honeymoon Suites, alle med privat terasse og fantastisk utsikt til et vannhull hvor dyrene stadig vekk kommer på besøk.

Hver suite har stue, soverom og stort bad med separat badekar og dusj. Av fasiliteter finnes det utendørs svømmebaseng, en souvernir butikk, treningsrom, restaurant og spa på lodgen. En familievennlig lodge med muligheter for barnepass. Gratis wi-fi i fellesområder. 

Dag 2: Amakhosi Private Game Reserve
Etter frokost er det endelig klart for første safaritur, eller game drive som det kalles i Sør-Afrika. 

En typisk safaridag på Amakhosi Safari Lodge starter tidlig for å oppleve dyrene når de er på sitt mest aktive. Du tar plass i de åpne safari jeepene og de første timene av morgenen blir du bedre kjent med safariparken. I Amakhosi Private Game Reserve finnes alle "The Big Five; nemlig løve, leopard, elefant, bøffel og neshorn. 

Så går ferden tilbake til lodgen hvor det nytes en bedre lunsj og noen avslappende timer ved svømmebassenget. 

På ettermiddagen er det klart for ny game drive i safariparken. Amakhosi Safari Lodge har særdeles dyktige guider som har stor kjennskap om parken. Det er ikke bare store dyr som er i fokus, det blir servert gode historier fra de minste billene til de 400 ulike arter av fugler som finnes i parken, og gjerne noen anekdoter om parkens trær og medisinske planter. 

På kvelden går turen tilbake til lodgen hvor det blir servert middag for alle gjestene.

Dag 3: Amakhosi Private Game Reserve
Denne dagen starter som den forrige dagen med grytidlig frokost og ny game drive. Målet i dag er å se andre deler av safariparken. Amakhosi Private Game Reserve kan skryte av 6000 hektar med naturskjønt landskap og et variert økosystem med blomstrende savanner, robuste fjell og fuktige våtmarker. Et perfekt hjem for alle dyr. 

Så er det retur til lodgen for lunsj. Etter lunsj kan du bli med på walking safari, cultural safari, eco walk for barn eller froskesafari (nov - feb). Eller ønsker du å benytte deg av de gode spa fasilitene på lodgen?

På ettermiddagen er det ny game drive før alle samles rundt bålet på kvelden for å dele dagens safari høydepunkter. Middag er en elegant mix av afrikansk og europeisk mat og serveres sammen med gode sør-afrikanske viner. Hvis været tillater det så serveres middag i lodgens afrikanske Boma. En tradisjonell Boma er en innhengning som er satt opp for at gjestene kan spise under den glitrende afrikanske himmelen.

Dag 4: Amakhosi Private Game Reserve - Thonga Beach Lodge
Det er mulig med ny game drive den siste morgenen før utsjekking. Så er tiden kommet for å sjekke ut av Amakhosi Safari Lodge og reise videre til avslappende dager ved kysten. 

En av Sør-Afrikas mest uberørte strandområder ligger i iSimangaliso våtmarksområde, reservatet er også en del av UNESCOs verdensarvliste. Dypt inne i villmarken ligger vakre Thonga Beach Lodge, du er avhengig av 4x4 jeep for å komme frem til lodgen, som er omkranset av flotte hvite strender, åpent hav og en frodig villmark. 

Thonga Beach Lodge er bygget med utgangspunkt i å fremheve bærekraftig utvikling i området. Det er tatt stort hensyn til flora og fauna og de lokale innbyggerene er en naturlig del av lodgen. De 12 eco sensitive rommene, med ocean eller forest view, har en jordnær eleganse og er plassert for å gi maksimal privatliv og minimal miljøpåvirkning. 

Dag 5: Thonga Beach Lodge
Nyt late og behagelige dager på lodgen. 

Det finnes flere muligheter for aktiviter, dykking og snorkling er meget bra i området. Kun 400 meter fra lodgen er Mabibi stranden, en av de beste stedene for snorkel i hele Sør-Afrika. Lenger ut på havet er fiske en populær aktivitet eller å utforske hvaler, delfiner og haier. 

Inn i villmarken arrangeres det guidede fotturer, kajakk på de vakre ferskvannsinnsjøene eller møte med de lokale Tsonga innbyggerne. Lodgen arrangerer også skilpadde safari, men det er sesongavhengig. På selve hotellet finnes et fantastisk spa og svømmebasseng. 

Dag 6: Thonga Beach Lodge
Nok en dag til å slappe av eller ta del i nye aktiviteter. 

Dag 7: Thonga Beach Lodge - Durban
Etter frokost er det tid for utsjekking og avreise tilbake til Durban for fly hjem til Norge igjen. NB! Mulighet til å utvide programmet i Sør-Afrika hvis det er ønske om det. 

Priser (minimum 2 personer)
Per person i dobbeltrom 01.01 - 30.04.20: 23.300kr 
Per person i dobbeltrom 01.05 - 31.07.20: 24.950kr
Per person i dobbeltrom 01.08 - 31.12.20: 26.800kr 

Alt dette er inkludert:
 • Transferservice Durban - Amakhosi Safari Lodge
 • Transfer Amakhosi - Thonga Beach Lodge (inkl 4x4 til lodgen)
 • Transferservice Thonga Beach Lodge - Durban
 • Helpensjon under oppholdet på Amakhosi Safari Lodge (3 netter)
 • Helpensjon under oppholdet på Thonga Beach Lodge (3 netter)
 • Alle safari game drives
 • Inngang til alle parker
 • Engelsktalende sjåførguide
 • Ubegrenset med mineralvann under safarier
 • Bruk av åpne 4x4 jeep under game drives

Prisen inkluderer ikke:
 • Fly Oslo – Durban t/r
 • Flyskatter
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikke til måltidene
 • Tips til guider, sjåfører, bærere eller de som jobber i campene
 • NB! Nødpass aksepteres ikke ved innreise til Sør-Afrika