Individuelle reiser

En individuell reise kan være så mangt, men særlig gir en slik reise frihet i forhold til valg av destinasjon, tidspunkt for avreise og lengde på reisen. Vista Travel har stor ekspertise på dette feltet og vi hjelper deg med å skreddersy den perfekte turen. 

 
De individuelle reisene er perfekt for deg som ønsker fleksibilitet, skreddersøm, trygghet og gode priser. 

Fleksibilitet:
En individuell reise kan bookes når som helst, hvor som helst og med hvem som helst. Priser kan variere fra sesong til sesong, og mange ganger fra dag til dag. Da er det fint å ha muligheten til å velge det som passer best.

En individuell reise trenger ikke å ha noe fast program med utflukter til bestemte tider og måltider bestemt på forhånd. Her avgjør du selv, men vil du ha tips på aktiviteter eller gode lokale restauranter er det selvfølgelig bare å spørre oss om dette.  

Skreddersøm:
Vi vet alle har ulike tanker om den perfekte turen. Skreddersøm gir flere muligheter til å tilpasse det du ønsker deg. Visste du at flere flyselskaper tilbyr gratis stopp på spennende destinasjoner på vei til selve reisemålet? Eller hva med en rundreise hvor du avslutter med noen dager med sol & bad? 

Trygghet:
Et stort pluss med å kjøpe en individuell pakkereise av Vista Travel er at vi er en del av Reisegarantifondet. Det betyr at du er forsikret i tilfelle en reise blir avlyst eller avbrutt. Det er også en trygghet å vite at vi sitter med stor kompetanse og årelang erfaring på alle destinasjonene vi tilbyr.

Gode priser:
Vi har gode pakkepriser med de fleste flyselskap og er dyktige til å finne de beste flyprisene ute i jungelen av alternativer. Vi har jobbet mange år med både hoteller og lokale turarrangører slik at vi alltid kan tilby konkurransedyktige priser. Ofte kommer individuelle reiser betydelig rimeligere ut enn gruppereiser.  

Annet:
En stor forskjell fra våre gruppereiser er at individuelle reiser ikke har med norsk reiseleder. Er det behov for guide på reisen benytter vi oss av lokale, engelskspråkelige guider som er håndplukket av våre lokale samarbeidspartnere. 

En individuell reise er oftest en reise hvor du reiser på egen hånd. Men på enkelte reisemål tilbyr vi også rundreiser med mindre grupper, ofte i sammen med individuelle reisende fra andre land. 

Vi har valgt ut en rekke reisemål for våre individuelle reiser. Og antallet vil øke etter hvert som nye turer er klare for produksjon. Ser du ikke destinasjonen som du ønsker å reise til på vår hjemmeside betyr ikke det at vi ikke kan tilby reise dit. Vi har stor erfaring med safari i Afrika, eksotisk ferie i Det indiske hav eller i Karibia, opplevelsesturer i Sør-Amerika eller rundreiser i Asia. 

Kontakt oss på 21 99 56 00 eller info@vistatravel.no.